Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Quins són els Factors que afecten la pressió de la màquina de tall de morir?

Sep 27, 2017

Hi ha molts factors que afecten la pressió de la màquina de tall de morir:

1. la longitud del ganivet d'acer, el més llarg de la longitud total del producte, major serà la resistència del motlle, més gran serà la pressió requerida.

2. el gruix i la duresa del producte, més gran és la quantitat necessària per al tall de morir de la màquina de tallar el cartronet i a causa de la deformació plàstica del cartró per produir sagnat

3. coixí de ganivet de la duresa de l'acer i àrea de la cinta, Tronçadora moren es basa en l'espessor de la cartolina per triar la duresa del disseny franja corresponent, i la franja ha de ser massa gran, que és millor tallar en trossos petits , A ambdós costats, que redueix la pressió necessària per a l'encunyat.

Quins són els elements del conjunt morir?

1. Seleccioneu el tipus d'ordre de color. El color del tipus GCR i ECR són dos, GCR per al component gris en canvi, ECR per al fons tret, es recomana utilitzar la forma GCR.

2. per determinar la versió morir-Tronçadora negre de la corba de to, quan la imatge dels gris components menys, normalment la versió negra de la màquina de tall moren de marca definit en la versió negra. Si la imatge és alta saturació, contrast alt art fotogràfic, negre versió es pot configurar per versió contrasten negre contrasten curt, si la imatge del component gris de la majoria de llarg termini utilitzar versió de morir-Tronçadora negre.

3. versió negra de les limitacions màximes de diferents tipus d'originals ha de tenir valors diferents, 70% i el 90% pot ser, comunament utilitzat és del 85%.

4. l'import total de tinta en nom de la línia el dipositant i el valor màxim, com recobert de paper òfset, desitjable 330 i 380 per cent, mentre que el paper de diari era d'uns 260%.

5. marca de valor de guany de morir-Tronçadora fons s'incrementa principalment en el to fosc del valor, si la foscor original to nivell, llavors es pot augmentar el valor, en cas contrari el més petit millor.