Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Tres factors que afecten la pressió de la màquina de tallar

Jun 21, 2017

La màquina de tallar matrius s'utilitza principalment per als corresponents materials no metàl·lics, adhesius, indentacions i operacions de bronzejat, pasta, motlles metàl·lics, filferro d'acer, etc., a través de l'empremta per exercir una certa pressió, l'imprès o el cartró enrotllat en una determinada forma . Coneixeu els factors que afecten la pressió del cortador de matrius? El següent s'explica per Xiao Bian per vostè.

1, la longitud del ganivet, com més llarg sigui la longitud total del producte, major serà la resistència del motlle, major serà la pressió requerida.

2, el gruix i la duresa del producte, la màquina de tallar el tall en el tall del cartró i la deformació plàstica del cartró causada per la major necessitat de sagnat

3, coixinet d'acer de la duresa i àrea de la cinta, la màquina de tallar matrius s'ha de basar en el gruix del cartró per triar la duresa adequada del disseny de la tira i la cinta ha de ser massa ample, el millor és tallar En trossos petits, en ambdós costats, el que redueix la pressió necessària per tallar-los.

La màquina de tallar matrius s'utilitza principalment per als corresponents materials no metàl·lics, pastes, màquines de tall automàtic de residus automàtics mitjançant ganivet d'acer, indústria de motlles metàl·lics, a través de l'empremta per exercir una certa pressió, el paper imprès o el cartró en forma determinada, Coneixeu el funcionament segur de la màquina de tallar? El següent s'explica per Xiao Bian per vostè.

1, el personal abans de l'ús de la màquina de tancament ha de ser estrictament abans del funcionament de la formació, la comprensió del coneixement de seguretat operacional.

2, comproveu que l'equip pot ser un equip d'operació normal, no pot emmagatzemar elements a la màquina, per tal de no aixafar la màquina ni afectar-lo a treballar, sovint a la màquina, com ara lubricants.

3, la màquina en la reparació, ajust, oli, neteja de manteniment, ha d'estar en un estat aturat i la coberta de seguretat de l'equip obre el botó de bloqueig per prémer.

4, doblegueu, instal·leu la plantilla, heu d'obrir la configuració de protecció i comproveu acuradament que la fixació suporta la seguretat.

5, està estrictament prohibit el dany dels equips en els dispositius de seguretat i protecció, en l'ús de la màquina de tall, per seguir l'ús de les normes de seguretat, per deixar d'utilitzar el temps per situar-se en una posició raonable, de manera que tant la màquina No es pot danyar Problemes de seguretat personal.

L'anterior és Xiaobian per explicar alguns dels vostres treballs sobre el funcionament segur de la màquina de tall, voleu utilitzar la màquina de tallar matrius quan l'ajudi.