Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Hi ha hagut un període de saturació al mercat per a la màquina de tallar braç oscil·lant

Jul 18, 2017

Aquí ha estat un període de saturació en el mercat de la màquina de tallar braç oscil·lant

El braç oscil·lant de pedra, respectivament, a diferents processos de profunditat de tall tallat, es pot processar a pedra amb menys d'1 m3, pot girar, estalviar en gran mesura recursos de pedra, també propicis per protegir el medi ambient. Diversos tipus de materials de pedra es poden mecanitzar i mecanitzar amb una alta eficiència i un ús eficaç de petits materials de pedra per reduir el cost de producció. En el procés de mecanitzat, el tall de tall de plaques es realitza mitjançant tall manual, màquina talladora de braç oscil • lació i tall numèric de tall de braç. El tall manual és flexible i convenient, però la qualitat de tall manual és baixa, l'error de mida és gran, els residus de material són grans, la posterior càrrega de processament és gran, i la condició laboral és baixa, l'eficiència de la producció és baixa.

La màquina talladora de braç oscil · lació semiautomàtic és millor, ja que utilitza el tall de morir, no és adequat per a una sola peça, petits talls i grans peces de tall. Altres tipus de màquina de tallant de braç oscil·lant, que permeten reduir la intensitat laboral dels treballadors, però la funció és senzilla, adequada per a algunes peces de tall amb forma més regular. En comparació amb el mode de tall manual i semiautomàtic, el tall CNC pot millorar de manera efectiva l'eficiència i la qualitat de tall de la planxa i reduir la intensitat laboral de l'operari. Juntament amb el desenvolupament de la indústria de la maquinària moderna, també es milloren l'eficiència del treball i la qualitat del producte de la planxa. Per tant, el potencial de mercat de la màquina de tall per braç oscil·lant de CNC segueix sent molt gran i la perspectiva del mercat és més optimista.

El mercat de la indústria del tallador de braç oscil·lant ha aparegut en fase saturada, algunes empreses noves inunden contínuament a la indústria, l'aparició de la producció està en plena marxa al mercat, alguns problemes com la manca d'innovació al nostre país. En segon lloc, a causa de la indústria ceràmica del nostre país, encara no s'ha aconseguit una madura i especificació, i la demanda del mercat és gran, cosa que dóna lloc a un petit espai de supervivència de l'empresa, però cal recordar: com a resultat de la competència de la indústria ceràmica és molt ferotge, El preu de la matèria és elevat, el que fa que algunes empreses utilitzin matèries primeres inferiors, redueixin els costos de producció, la qual cosa implica que la qualitat dels productes no es garanteix. Encara que no hi ha una guerra de preus menys intensa, però per a aquest tipus de fenomen encara existeix, si la vostra empresa utilitza aquest tipus de mètodes, la final és una jugada falsa que pot perdre el joc.

La tècnica de tall de la màquina talladora de braç oscil·lant

La rajola de ceràmica està en procés de tall, quan la línia de tall de la cicatriu del ganivet és prima, la vora del maó que el crack de rajoles de ceràmica és cada vegada més bella. Al contrari, les línies del ganivet més profundes i més gruixudes, com més inclinat el fons de maó, més inclinat, i fins i tot inclinat. Foshan Swing Arm Cutter per compartir l'habilitat d'usar la màquina de tallar braç oscil·lant:

1. No utilitzeu la fulla per prémer el maó en el funcionament de la màquina de tallar braç oscil·lant.

2. Quan es talla la màquina de tall del braç, arrossegueu la "maneta" cap a la posició superior del control per evitar la col·lisió de la fulla amb la rajola. La fulla no s'utilitzarà a causa del defecte.

3, talladora, tallant el braç oscil·lant per empènyer la vareta cap a la part posterior, deixeu que la fitxa de la fulla lleugera sobre la rajola ceràmica, el control adequat de l'eix abans d'avançar a la ranura de seguretat, el peu de premsa posat a la rajola ceràmica, Treure el mànec, la rajola ceràmica pot ser una ruptura de la cicatriu.

4. Màquina de tallar braç oscil·lant per archaize o altres cèrcols convexs i altres, si us plau, reemplaça el ganivet! La rajola ceràmica de la superfície rugosa acortarà la vida útil de la fulla.

Quin és l'estat del tall del pèndol al nostre país?

La màquina de tall de braç oscil·lant és actualment vigent en el mercat tipus 8-16, utilitzada per al processament de maons en terrasses, línia de peu de terra, paret interior de 45 graus d'angle i un altre extrem únic, brillantor d'alta qualitat. Ens agradarà la fàbrica de processament de rajoles ceràmiques.

Avantatges: la maquinària i l'equip de fàbrica de rajoles ceràmiques, ara és la combinació de tallador de braç oscil·lant més primari, que s'utilitza per primera vegada en el processament de maons en cascada, la línia d'ancoratge i altres professions de processament ceràmic, avantatge, alta precisió, velocitat i mecanitzat. Altres característiques.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg