Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

L'explotació de principi de l'aplanament Tronçadora de Die

Oct 30, 2017

Actualment, els usuaris dels requisits de qualitat de la indústria d'impressió està augmentant, el disseny de box també és cada vegada més complex. Per tal de mantenir la gamma d'error de ± 0,15 mm, cal provar la màquina de tall de morir qualificat. Al mateix temps, presti atenció als passos d'ajustament, especialment l'estació de l'alimentació i el paper d'arribar a l'època pre-Reglament.

Treballant el principi: Pla-Obie morir tall màquina morir tall plataforma i la forma del mecanisme de tall són planes. La plantilla està fixat en una etapa plana i el full es posa en un plat (plat inferior). Treball, dau-talladora xapa fixa fixa, el plat de pressió a través del cigonyal biela el moviment recíproc, fent la plataforma i el plat de pressió constant embragatge pressió, cada pressió serà un temps per aconseguir una reducció de morir. Màquina de tall de morir pressió plana comú amb màquina de tall vertical moren i màquina de Tall horitzontal moren dos. Actualment, la màquina de tall vertical morir principalment es modifica amb màquina plana de plana pressió impressió; i morir horitzontal màquina estructura i monocrom òfset Tronçadora és similar a això per la part de l'alimentació, peça modelada, la part material i alguns tenen automàtics de neteja equipament i altres components.

Avantatges i desavantatges: com a conseqüència de la pressió plana Tronçadora morir amb altres equips per tallar morir té una estructura simple, fàcil manteniment, operació fàcil, fàcil de reemplaçar morir-talladora xapa sagnat, adequades als materials de diferent pes, precisió de tall de morir i una sèrie d'avantatges, així que té una gamma àmplia de mercats. Però també són evidents les seves deficiències, per exemple, es necessita molt de la pressió de treball, resultant en la intensitat de treball, eficiència de baixa producció. És una àmplia gamma d'aplicacions, indicada per plegament cartrons, enganxar cartrons, corrugat tractament de sagnat de tall de morir de caixa, és l'ús de l'equip de tall morir domèstic més comuns.