Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La raó per què es redueix la precisió de la màquina de tall de Die

Sep 27, 2017

Un, en la versió retallada de morir o morir-tall del posicionament no estan permeses. L'ús a llarg termini de la màquina farà el marc de la reducció de morir o morir-talladora xapa sobre el posicionament bloquejar desgast, per tal que el buit és massa gran i conduir a reduir la precisió de tall. El posicionament bloc ha de ser substituït en aquest moment. Costat posicionament desgast plat és que un factor important en la posició de lateral no és permès. Com el posicionament de la trucada no és suficient compensar roba bona, farà costat posicionament pobre posicionament precisió. Substituir el costat posicionament placa en aquest moment.

En segon lloc, abans i després el posicionament del pèndol posicionament a distància és massa petit. Perquè la longitud de la cadena en si té un cert error, si la distància de posicionament és massa petita, llavors el davanter i posterior posicionament no elimini l'error de cadena, que afecta la precisió de tall de morir. En aquest punt ha de ser ajustat davant el posicionament del cargol Pèndol o post-posicionament posició lleva pèndol, així que la part davantera i posterior posicionament marc per aturar les dents 2mm ~ 3 mm distància és apropiat.

En tercer lloc, pinça pressió és massa petit o desigual. Si l'elasticitat dental activa de la pinça es torna més petit per l'ús a llarg termini, farà que el paper relliscar o cauen durant el procés de transferència, que repercuteix directament en la precisió de tall moren. Pressió desigual entre el grippers pot provocar el paper al procés d'inclinació. En aquest moment ha de canviar les dents actius. A més, les dents fixes a l'alçada horitzontal també ha de ser coherents, en cas contrari pot ser la pinça document col·lisió o pinça document arrugues, que afecten a la precisió de tall.

Procés de transferència de quart, cartró, el desgast de cadena empenta principal i llàgrima elongació, voluntat directament afecten a la precisió posicionament abans encunyat. En aquest punt per substituir la cadena. Mecanisme intermitent desgast, resultant en filera de dents a la parada o iniciar el procés de nervi, es també afecten la precisió de tall de morir. En aquest cas generalment només afectarà el posicionament precisió, aquesta vegada, ha de ser oportuna manteniment.

Dels quatre punts anteriors és la precisió de tall Die Tronçadora morir no és alts raons mecàniques, la necessitat d'operació i manteniment personal a la màquina per fer manteniment, inspecció oportuna i manteniment per assegurar que la millor mode d'operació de Die Màquina de tall.