Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

El manteniment de la màquina de premsa en fred és molt important

May 26, 2017

La màquina de premsat en fred és una de les maquinàries d'ús comú en la indústria de la fusta. S'utilitza principalment per a la unió i el xapa de mobiliari de plaques. Després de l'ús de Cold Press Machine, la màquina Cold Press per realitzar tasques de manteniment. El manteniment de la màquina de premsa en fred té un conjunt complet de normes. Quan ens acabem, com mantenir la màquina de premsa en fred? Aquí per a tothom que introdueixi.

1, després del final de cada classe, ha de netejar la premsa i assegurar-se que el cargol es netegi.

2, les turbines setmanals, paletes, cargol elevador per a lubricació, cargol d'elevació i oli d'ompliment de femelles. 3, la superfície d'oli del cilindre s'ha de mantenir entre 25-45 mm, com ara la superfície d'oli inferior a 25 mm, s'ha d'emplenar amb oli hidràulic, el dipòsit de combustible, primer haureu de contenir el bloc superior i inferior de la taula de més de 100 mm i, Operació petroliera. 4, el jitter del pistó del cilindre o el so agut, el gas ha de ser descarregat

5, està estrictament prohibit el cilindre sobre l'ús del viatge, per prohibir la pressió o l'alleujament de pressió es produeix quan es processa.

El manteniment de la màquina de premsat en fred és molt important, només el manteniment adequat, per tal de reduir la falla de Cold Press Machine, ampliar la vida útil de Cold Press Machine, més contingut de Cold Press Machine, visiteu el nostre lloc web o truqueu al nostre telèfon per contactar amb els nostres fabricants Més The

Entenem el preu de Cold Press Machine que primer compren aquest equip o coneixeu el preu, però no sabeu com utilitzar el significat d'aquest equip. A la producció de Henan de fabricants d'equips de màquines de Cold Press hi ha molt, però molt familiaritzats amb la tecnologia Cold Press Machine no són pocs, si voleu participar en el projecte Cold Press Machine, hem de trobar un fabricant professional per obtenir equips i serveis.

El nostre equip tècnic avui per donar-vos el següent coneixement científic de Cold Press Machine:

Màquina de premsat en fred, és a dir, compressor fred i sec. La quantitat de vapor d'aigua a l'aire comprimit es determina per la temperatura de l'aire comprimit: reduir la temperatura de l'aire comprimit per reduir el contingut de vapor d'aigua a l'aire comprimit mentre es manté la pressió d'aire comprimit substancialment constant i l'excés de vapor d'aigua Es condensarà en un líquid. La màquina fred i seca (secador congelat) és l'ús d'aquest principi mitjançant tecnologia de refrigeració per assecar aire comprimit.

La màquina de premsat en fred es divideix en cargol de màquina de premsat en fred i màquina hidràulica de premsa en fred Un cargol Cold Press Machine disposa d'una turbina, manteniment a llarg termini, vulnerable. Màquina hidràulica de premsat en fred. Fàcil de filtrar sense un manteniment freqüent, d'alta eficiència. El preu de la màquina de premsat en fred, encara que el mateix model del mercat sigui diferent i volem oferir l'oferta que vulgueu a la inspecció de fusteria de Xinxiang Kim Li, els diversos tipus de màquines de fred de la companyia per mantenir una oferta raonable i sempre l'usuari Valuós per conèixer.