Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

El manteniment i manteniment de la màquina de la premsa en fred ha de prestar atenció al mètode

Jun 21, 2017

Com diu el refrany, bona maquinària per mantenir el treball diari de la maquinària per fer el manteniment i manteniment no només pot millorar l'eficiència productiva i reduir costos de manteniment, però també persones treballen dur productes mecànics, una expressió emocional. Però Taian fusta Linsen maquinària de dir és que el manteniment també és prestar atenció als mètodes i tècniques, manteniment indegut no només no va aconseguir els resultats desitjats, sinó també en la maquinària de dany imprevisible i a l'empresa per portar alguns pèrdues econòmiques.

Manteniment i manteniment que es duran a terme per separat, inclou el manteniment diari de la màquina de premsa fred:

1. per mantenir la màquina neta, la transmissió parts i punts de connexió de rotació pot mantenir lubricades. No s'acumulen les deixalles a la màquina.

2. comprovar el temps de vorell cilindre i el cilindre i la placa de fixació vorell superior en els cargols són solt i oportuna estrènyer; comprovar que el circuit d'oli és una fuita i reparació puntual; comprovar un plat de pressió posicionament corró i aixecament equilibri equip, l'ús de rack;

3. comprovar l en el tanc d'oli un cop per setmana: és important comprovar si l'oli és brut i substituït en el temps. És l'oli suficient i omplir el temps? Oli hidràulic pot triar el gran paret # 68, Mobil MOBIL: oli hidràulic de DTE26 anti-desgast.

El manteniment de la màquina de premsa fred en el moment de l'operació inclou: la jugada segons el mètode correcte funcionament, queda terminantment prohibit prémer la peça més enllà de l'original disseny gamma de processament. La peça es col·loca en el camí correcte, i la pressió i la desigual pressió estan estrictament prohibits.