Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La tendència de desenvolupament del control d'estalvi d'energia per a màquines hidràuliques

Jul 18, 2017

La tendència de desenvolupament del control d'estalvi d'energia per a màquines hidràuliques.

Pel que fa a la matriu hidràulica, el propòsit del control d'estalvi energètic no només és millorar l'eficiència del combustible, sinó també aconseguir una sèrie d'efectes que redueixen el cost d'ús. Segons les dades, gairebé el 40% del fracàs de la maquinària d'enginyeria prové del sistema hidràulic, i prop del 15% de la falla prové del motor. La tecnologia d'estalvi d'energia, pot millorar la relació d'utilització de la potència del motor, reduir la pèrdua del sistema de potència hidràulica, el sistema de potència i carregar la potència requerida per a un millor joc, reduir la intensitat del treball del motor i els components hidràulics, millorar la fiabilitat dels equips en ús.

Des del desenvolupament del desenvolupament intern i extern, el control d'estalvi energètic de la màquina de tallar mòdul hidràulic té les següents tendències:

1) el control proporcional del control de la relació electrohidràulica s'ha aplicat a la maquinària d'enginyeria des de principis dels vuitanta, i s'ha utilitzat àmpliament en les màquines de tall per motlles hidràulics. La tecnologia proporcional electrohidràulica que s'utilitza en maquinària d'enginyeria, podria estalviar una línia de transmissió de senyals hidràuliques complexa i gran, els paràmetres hidràulics de transmissió del senyal d'electricitat, no només pot accelerar la resposta del sistema i fer que el control del sistema de moviment de matrius hidràulic sigui més còmode i flexible. Després d'entrar a la dècada dels 90, amb el desenvolupament de la tecnologia informàtica, el control proporcional electrohidràulic augmenta la bomba proporcional "intel·ligent", electrohidràulica i l'aplicació de la vàlvula proporcional i, per tant, apareix la "màquina hidràulica intel·ligent. Principalment en els següents aspectes: en primer lloc, els ordinadors poden monitoritzar automàticament el sistema hidràulic i els paràmetres d'operació del motor dièsel, com ara la pressió, la velocitat giratòria del motor dièsel, d'acord amb aquests paràmetres i controlar de manera automàtica tot el tall hidràulic El sistema de moviment està funcionant en alta eficiència i estalvi d'energia. En segon lloc, pot completar un funcionament semiautomàtic, com ara pla, pendent, etc., per reduir el grau de competència del conductor, però la qualitat del treball pot millorar considerablement En tercer lloc, el diagnòstic de falles es pot fer d'acord amb els paràmetres de funcionament detectats per facilitar el manteniment de la matriu hidràulica Ing Machine. El rendiment de la màquina hidràulica ha estat molt millorat.

2) el control de polvorització elèctrica del motor dièsel es troba en el motor dièsel tradicional regulador de la velocitat mecànica, el subministrament d'oli circulant de la bomba d'injecció de combustible i l'angle inicial de la injecció d'oli es veuen afectats per la velocitat de rotació, la qual cosa fa que el rendiment del motor diésel Difícil de millorar encara més. Després de la seva aplicació en el control del motor dièsel, es pot fer que l'oli del cicle de la bomba i l'avanç de la injecció del combustible Angle ja no es vegi afectat per la velocitat de rotació, per la qual cosa la màquina hidràulica ha funcionat en les millors condicions i s'accelera la velocitat de resposta. El desenvolupament del controlador de polvorització elèctrica dièsel és una part important per millorar l'eficiència energètica de la màquina de tallar matrius hidràuliques.

3) el control de la sensibilitat de la càrrega continuarà desenvolupant el control de la sensibilitat de càrrega des dels anys 70, i els fabricants de components hidràulics de maquinària d'enginyeria han llançat una sèrie de productes relacionats. El sistema té una bona eficiència energètica i maniobrabilitat, i fins i tot els controladors no qualificats poden adaptar-se ràpidament. La vàlvula de distribució proporcional també promou la tecnologia de detecció de càrrega en l'aplicació de la màquina de tall per injecció hidràulica, realitza la maniobrabilitat per millorar la cortadora hidràulica, soluciona els països occidentals a causa de la manca de conductor qualificat. Per tant, la demanda de control de detecció de càrrega hidràulica en els països desenvolupats augmentarà encara més.

4) continua existint sis vàlvules multidireccionals. Tot i que el sistema de detecció de càrrega de vàlvules de quatre vies pot proporcionar un funcionament precís, però no totes les situacions requereixen un funcionament precís i els conductors qualificats també poden utilitzar la màquina hidràulica de detecció de càrrega per completar l'operació precisa. Més important encara, l'alt preu del sistema de detecció de càrrega limita la seva aplicació als països en desenvolupament. En l'actualitat, molts dels fabricants de màquines de trencament hidràulic del món, els seus productes utilitzen el control de vàlvules de quatre vies de la màquina hidràulica de detecció de càrrega, han utilitzat sis sistemes hidràulics de vàlvules com el flux de control de flux positiu i negatiu del sistema hidràulic Màquina de tallar. Les tècniques de fabricació madures i els baixos preus permetran que la vàlvula multicanal de sis vies continuï treballant.

5) per millorar encara més el control de la vàlvula i el control d'estalvi energètic a les sis vàlvules generals del sistema hidràulic, encara es poden millorar molts llocs, com la maniobrabilitat, l'estalvi d'energia, ja que la fàbrica de trencaments hidràulics és encara A l'estudi a l'estranger.

6) combinació multifunció per a millorar el rendiment de la màquina de tallar matriu hidràulica, la combinació de diverses mesures d'estalvi d'energia serà més extensa. En el sistema anterior, la bomba hidràulica s'ha integrat amb moltes funcions, però a causa de les limitacions de diverses condicions, no més de tres. Tal com es mostra a la figura 14 de la bomba hidràulica, la pressió integrada cortada, és el control de flux i la funció de la limitació de potència, relativament popular al mercat actualment tot tipus de diagrama de principis de la bomba hidràulica, també té una varietat de funcions integrades. Amb el desenvolupament de la tecnologia hidràulica, és possible integrar més funcions a la bomba.

7) control de paràmetres variables per tal d'adaptar-se millor a tot tipus de requisits de càrrega de les màquines de tall hidràulic, en els casos de sistema dinàmic d'alguns components de control intern ja no serà un paràmetre fixat de valors fixos, sinó que pot treballar amb màquina de tallar matrius hidràuliques Situació i canvi específics. Per exemple, en la producció de la màquina hidràulica Hitachi de la sèrie EX, la pressió diferencial del compensador de pressió es pot canviar segons la condició de treball, millorant l'adaptabilitat del treball de la màquina de trencament hidràulic. Es pot preveure que en el futur el sistema de potència hidràulica de talladora es pugui ajustar més paràmetres de control, cosa que fa que la mòlta hidràulica sigui més eficient i més fàcil d'operar.

8) el control de la palanca de control del motor seguirà més "intel·ligent" amb l'ajuda de la tecnologia de control de l'ordinador, la bomba i el control de la concordança del motor també adonar-se de la "intel·ligent", la combinació entre els dos serà més estreta, per realitzar la integració de control . En aquest control, el controlador pot, segons el canvi de les condicions de treball, ajustar automàticament la bomba hidràulica i el motor, la sortida garantida per a les necessitats de treball, fabricar el menor consum de combustible.

company.jpg