Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Diversos factors que afecten l'eficàcia de la màquina de tallar picades

Jul 12, 2017

1. Velocitat de tall: la velocitat de tall de la velocitat de tall és molt ràpida i la velocitat de tall és la garantia de l'eficiència de tota la màquina de tall per troquelat.

2. Alimentació de mida i alçada: amb el desenvolupament del procés de disseny, l'ajustament totalment automàtic de la màquina de tallar la mida del paper d'alimentació i l'alçada de la millora contínua, per morir diferents tipus de productes de cartró;

3. Mètode d'alimentació: s'utilitza el mètode d'alimentació tradicional per portar la cinta transportadora, el nou tipus de ploma s'utilitza la tecnologia automàtica de succió de paper, la tecnologia automàtica de succió de paper pot fer paper ràpid, precís i així successivament;

4. Estabilitat de la màquina de tallar mòlt: ara la tecnologia Die Cut Machine és més madura, la velocitat de tall i la precisió han estat molt estables, per tant, l'estabilitat de la màquina de tallar la pressió plana ha estat molt bé.

La manera de tallar la màquina de tall en forma de morir

1. Instal·lació i preparació

La màquina de tall utilitzada en diferents mètodes de tall, la instal·lació i la preparació del canvi de temps també són excel·lents. Si està ordenat per temps, l'entitat punxa el més curt, seguit de la punxonadora de la placa, seguit del tall de pressió física i, finalment, la pressió del paper tallada.

En general, el mètode de punxonat del temps d'instal·lació és relativament curt, la tecnologia no és complicada, l'ajust de la màquina també és molt reduït, adequat per al personal normal. Apretar-se més complex, requereix que l'operador tingui una gran experiència professional i un alt grau de competència laboral.

2. velocitat de treball

En general, la instal·lació i depuració de la taula rotativa, la velocitat del treball és extremadament ràpida. Però el principiant general està disposat a utilitzar el tipus de tallador de troquelat de tipus bombeig més lent i l'ús d'aquest mètode de tall de troquel per passar per un procés de separació del paper d'extracció, que es coneix comunament com a màquina de caixa.