Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Mètode de refinament de màquina hidràulica de premsat en fred

Jul 03, 2017

La màquina de premsa en fred hidràulica és una espècie de màquina de premsat en fred, en comparació amb la màquina Cold Press Machine, màquina hidràulica de premsa en fred en tots els aspectes de bon funcionament i baixa velocitat de soroll. La màquina hidràulica de premsa en fred treballa durant un temps, la necessitat d'omplir l'oli hidràulic de la màquina de premsat en fred, el mètode específic de reabastecimiento de combustible de la següent manera:

1, el braç col · locat en paral·lel a la direcció de la pista, i giram a l'esquerra després de girar la posició 45, de manera que la barra de cilindre de la galleda estigui completament estesa, la barra de pistó del cilindre de la barra es retrai completament, lentament per la biga, Terra, i després apagueu el motor, obriu la vàlvula d'alliberament del tanc, estireu l'operació de l'anada i tornada, pedaleu diverses vegades per alliberar el pes causat per la pressió residual del sistema.

2, amb la gasolina netegeu a fons les juntes de la canonada, la bomba i el connector del motor, poseu l'endoll d'oli, el dipòsit de combustible a la part superior del farciment de combustible i la part inferior del dipòsit de petroli i els seus voltants.

3, obriu la vàlvula de drenatge d'oli i la part inferior del connector de drenatge d'oli, de manera que tot l'oli antic en el dipòsit d'oli de l'oli.

4, obriu el dipòsit de combustible del dipòsit de combustible, retireu el filtre de combustible, consulteu la part inferior del dipòsit i el costat, la cantonada de l'oli residual conté pols de metall o altres impureses. Netegi el dipòsit, primer amb la neteja del gasoil dues vegades, i després utilitzeu l'aire comprimit dins del dipòsit de combustible. Comproveu els racons interns de si hi ha llots residuals, impureses, etc., fins a la neteja fins ara, i finalment esbandida amb nou oli de nou.

5, la demolició del tub.

6, elimineu el filtre del sistema per a tot el filtre. Substituïu el filtre, és necessari comprovar acuradament el filtre amb o sense pols de metall o altres impureses, de manera que pugueu comprendre les parts del desgast del sistema.

7, deixeu anar la bomba hidràulica principal, el motor rotatiu, la cavitat del motor caminant dins de l'antic petroli i omplert amb nou oli.

Màquina de premsa en fred hidràulica per al mètode de proveïment de combustible per a tots els que presentem aquí, si esteu interessats en els continguts de la nostra presentació, podeu navegar pel nostre lloc web oficial o per telèfon, contactar amb els nostres fabricants per entendre-ho.