Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Mètode de premsa hidràulica de fred màquina de refinació

Oct 30, 2017

Hidràulica premeu fred màquina és una màquina de premsa fred, en comparació amb la general fred premeu màquina, premsa en fred hidràulic en tots els aspectes de bon rendiment i baix soroll, velocitat d'elevació. Obra hidràulica de fred màquina de la premsa durant algun temps, la necessitat d'omplir l'oli hidràulic fred màquina de la premsa, el mètode específic de proveïment com segueix:

1, el braç situat en paral·lel a l'adreça de la pista, girar esquerra després girant posició de 45 °, per tal que el cub cilindre pistó totalment estès, vareta cilindre eix retirar totalment, a poc a poc per l'auge, tan pala cub a terra i després girar-se de f el motor, obrir la vàlvula d'alleujament de tanc, tirar el funcionament de la palanca, pedalar unes quantes vegades per alliberar el pes causada per la pressió del sistema residual.

2, amb gasolina netejar meticulosament la canonada juntes, bomba i motor connector, posar l'endoll de petroli, el tanc de combustible a la part superior del farcit de combustible i la part inferior de la fuga d'oli i els seus limítrofs.

3, obrir la vàlvula de desguàs d'oli i la part inferior de l'oli drenar endoll, així que l'antiga oli en el tanc d'oli en l'oli.

4, obert el dipòsit de combustible per treure el tanc de combustible, eliminar el filtre de combustible, comprovar la part inferior del dipòsit i el seu costat, racó de l'oli residual conté pols de metall o altres impureses. Minuciosament neteja del tanc, primer amb dièsel neteja dues vegades i llavors utilitza aire comprimit dins el dipòsit de combustible. Comprovar les comissures internes de si hi fangs residuals, impureses, etc., fins que el netejar fins ara i finalment esbandida amb oli nou una altra vegada.

5, l'enderroc de la canonada.

6, Traieu el filtre de sistema per a tots el filtre. Reemplaçar el filtre, és necessari comprovar acuradament el filtre amb o sense metalls en pols o altres impureses, perquè pugueu entendre les parts del desgast del sistema.

7, deixar anar la bomba hidràulica principal, motor rotatiu, caminant motor cavitat dins oli i ple d'oli nou.

Hidràulica premsa MachineCold premsa màquina de fred per al proveïment mètode perquè tothom pugui introduir aquí, si vostè està interessat en els continguts de la nostra presentació, podeu navegar per la nostra web oficial o Telèfon contacte nostres fabricants d'entendre.