Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La manera de resoldre el problema de la màquina de tallar es no és paper suau

Oct 30, 2017

Hi ha una varietat de raons per les quals el paper no és suau, principalment per a la deformació del paper, la superfície impresa és massa suau o causada per un altre fracàs mecànic.

(1) El paper no és suau degut a la deformació del paper

A mesura que el procés de tall de matrius és el final d'un procés d'impressió, el paper després d'una sèrie de processos fàcils de produir deformacions, especialment després d'una alta temperatura, polir a alta pressió. Després de la pel·lícula és més greu la deformació del paper, llavors Feida sovint no pot ser un paper suau.

(2) de la superfície impresa és massa suau perquè el paper no és suau

Després que els productes de recobriment de pel·lícules per la seva superfície siguin massa suaus, però també en el paper es van produir algunes dificultats. Per als dos casos anteriors, els operaris experimentats faran els treballs preparatoris abans del paper, com ara: carregar paper, afegir paper a la cinta de paper o paper per mantenir el paper amb antelació, quan el paper avanci per jugar a Side, tocant el treball en paper o la velocitat de la màquina de tall per reduir, en general, pot evitar aquest problema.

(3) falla mecànica causada per dificultats d'alimentació

La succió de succió Feida no és suficient, des de la pila de paper en el pla de la ubicació no és apropiada, les regles no són precises i altres motius mecànics provocaran el procés d'alimentació de paper oblic, xapes dobles, buits i altres errors. Mentre el treball de manteniment de les màquines de tall es mantingui habitualment, es evitaran les peces mecàniques de l'ajust a causa de la fallada mecànica provocada per dificultats d'alimentació.