Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Com funciona la màquina de premsa en fred?

Jul 12, 2017

Màquina de premsat en fred, estem en la vida quotidiana, sovint s'utilitzen els treballs, però no se sap si tothom coneix la "premsa hidràulica"? La màquina de premsa en fred treballa en forma de punts aproximadament: tipus de cargol, tipus hidràulic. El rendiment general hidràulic de Cold Press Machine en tots els aspectes de millor. La pressió hidràulica de la màquina de premsa en fred és una velocitat d'elevació petita i ràpida. Els components principals de la màquina hidràulica de premsa en fred, principalment per: sistema hidràulic, sistema de control elèctric, placa de pressió i composició corporal.

L'estructura principal de la màquina hidràulica de premsat en fred

Principalment per: sistema hidràulic, sistema de control elèctric, placa de pressió i composició corporal.

Sistema hidràulic: compost de cilindre, dipòsit de combustible, bomba d'oli, motor de bomba d'oli, bloqueig de vàlvula de control i manòmetre. El dipòsit s'omple amb oli, que es bomba per la bomba d'oli per conduir l'oli de la bomba. L'oli s'envia al cilindre connectant els tubs per fer que funcioni el cilindre. La vàlvula de relleu pot fer que la premsa en el procés d'extrusió produeixi una pressió d'enrere, tingui un paper suau, la bola electromagnètica. La vàlvula s'utilitza per mantenir la pressió que estableix el sistema, i s'utilitza l'indicador de pressió per mostrar la pressió.

Sistema de control elèctric: principalment pel circuit principal i el circuit de control, el circuit mitjançant interruptors automàtics, fusibles, contactor de CA en el motor de premsa, vàlvula de solenoide, com sobrecàrrega, curtcircuit, pèrdua de pressió i protecció de subtensament.

Mecanisme d'equilibri de plaques: principalment per l'aixecador de l'equilibri, l'eixida d'elevació, l'eix rotatiu. Composició de rotació de rotació fixa, cremallera balanceada esquerra i dreta muntada sobre el fuselatge. Els dos extrems de l'eix rotatiu es fixen amb engranatges d'elevació. Els dos extrems de l'eix rotatiu estan equipats amb rodaments per tal de poder girar amb flexibilitat amb l'eix rotatiu. Quan s'aixeca la placa d'elevació, l'aparell d'elevació no equilibra el bastidor? Gireu, de manera que la planxa de pressió en el procés d'elevació sempre estigui equilibrada.

Platina: consta de plats superiors i plats inferiors. El plató superior i inferior són perfils soldats i placa d'acer, el pla de treball per la fresadora mitjana d'una fresadora gran, per garantir un pla de treball suau i suau. La placa de pressió superior està connectada amb la barra de cilindre del cilindre, i l'aixecament i baixada de la placa de pressió es realitza mitjançant l'aixecament i la baixada del cilindre. Sota placa de pressió soldada directament a la base del fuselatge. Configurant tota l'estructura.

Fuselage: soldat amb xapa d'acer, estructura compacta, bona força.