Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La màquina de tallar hauria de prestar atenció i solucionar els set grans problemes

Jul 03, 2017

En primer lloc, la precisió del muntatge i la qualitat del processament de peces

Restringit pel nivell tècnic de la fabricació de maquinària nacional, Die Cut Machine, moltes parts de processament en brut. Com el mecanisme intermitent i el sistema d'accionament principal i la cadena entre la precisió de coincidència i la fabricació afecten directament la velocitat de la màquina, si la precisió del muntatge afectarà la precisió de tall de matrius i causarà soroll. Un altre exemple és el mecanisme de pressió de la barra del colze i la plataforma mòbil per determinar el buit és irracional, provocarà vibracions, afectarà la velocitat i la precisió.

Segon, institucions intermitents, cadenes i dents d'alimentació

La màquina de tallar aplanada per utilitzar el mecanisme de lleva d'indexació igual, la forma de la càmera és raonable és una clau. L'estanquitat de la cadena a moderada, massa ajustada o massa fluixa afectarà la precisió de tall de matrius. La màquina de tallar la pressió plana per alimentar el paper és majoritàriament sòlida, però en moviment d'alta velocitat encara és fàcil de deformar, la inèrcia de parada d'emergència. Bones dents d'alta duresa i pes lleuger, angle i pressió de mida moderada.

En tercer lloc, el sistema de transmissió

La unitat principal del disc dur és accionada pel motor i l'engranatge de cuc. Els engranatges de cuc són majoritàriament dents helicoïdals, cal assenyalar que quan la roda de cuc i l'engranatge de cuc en la ronda, les dents i les dents entre la mida del contracorrent són adequades. La reacció és massa gran, l'engranatge sense cuc no és suau; La reacció és massa petita, no és propícia per al flux de lubricants. Hi ha un angle de pressió irracional que afectarà la suavitat de la transmissió.

Quatre, versió de tija, ganivet i cautxú

Aquestes tres són les parts bàsiques de l'encunyat, que estan directament relacionades amb la qualitat del tall de rosca. La placa requereix una densitat uniforme, pes lleuger, alta duresa, bona flexibilitat, fàcil processament, llisa, forta, línia de ganivet incrustat després de l'estabilitat i pot ser substituïda diverses vegades. Ganiveta vora tallada, altura de ganivet i ganivet petit gran. La duresa de barres de goma ha de ser moderada, no es pot estrènyer el ganivet, ni la capacitat de recuperació és insuficient.

Cinquè, mecanisme de velocitat d'alimentació i posicionament

Actualment, el mètode d'ús habitual és l'alimentació contínua, és a dir, la fulla frontal i la part posterior del paper sempre es solapen. Aquest mètode és suau i ràpid, però el moviment ràpid del paper sobre el posicionament de la pre-regulació té un gran impacte, el paper després de la presa o rebot de la força, resultant en el posicionament no està permès. La màquina de tallar matriu ideal ha d'assegurar-se que la velocitat de tall de matrius al mateix temps, el paper a la plataforma d'alimentació sigui el més baix possible.

Sis, guia de cadenes

El paper del carril guia en el posicionament i el control de la cadena. El gruix de la guia ha de ser adequat i es pot incrustar a la cadena. La distància entre els rails superior i inferior ha d'assegurar-se que la cadena a través de la suau, massa petita per augmentar la resistència de la transmissió; Cadena massa gran fàcil de batre. La trajectòria del carril guia i la longitud de la cadena també tenen una certa influència en el rendiment de la màquina.

Set, institucions de pressió

El dispositiu més important de Die Cut Machine és el mecanisme d'aplicació de pressió. En l'actualitat, el mecanisme de doble barra del colze més habitual, el maneta gira una setmana, fa que la plataforma activa sigui dues vegades més que la posició límit més alta. Per assegurar la qualitat del tall de cort, la plataforma sencera s'ha de forçar fins i tot quan es pressioni. Així, la superfície de treball de les plataformes superior i inferior ha de ser paral·lela. Si el disseny no és raonable, es produirà una pressió desigual, el desplaçament buit és massa gran.