Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Màquina de tallar matrius Quan la solució de la línia de trencaments!

Oct 18, 2017

Alguns clients van preguntar a Xiao Bian que va dir que la falla de la màquina de tallar, però no sabia on està el problema, i més tard amb una petita sèrie de fabricants que van descriure una petita falla de la màquina de trencament, Xiaobian va escoltar aquests casos per conèixer el motlle. , llavors què és la màquina de tallar matrius quan la línia d'explosió ho fa? Normalment, pel que fa al producte en la màquina de tallar matriu de pressió plana, es talla o s'acaba el plegat, es fa una sagnia a l'esquerda del paper. Aquest fracàs sovint es produeix en el cos de la màquina de tall de matrius; com fer front a aquestes situacions? Màquina de perforació de pols Xiaobian per explicar-te;

En primer lloc, el gruix del paper (plaques) és massa gran, la breu línia d'atac, en aquest moment l'elecció de l'alçada del fil de tall de motlle ha de ser raonable.

En segon lloc, la placa d'acer després del paper després de la línia explosiva, aquesta vegada hauria de ser paper coixí fi.

En tercer lloc, la pressió de la màquina de tall és massa gran quan la línia explosiva, aquesta vegada hauria de ser reduir la pressió, de manera que el costat de residus només sigui diferent.

En quart lloc, el motlle de sagnat o el final del paper massa gruixut, la recta estreta i explosiva. S'ha d'utilitzar el gruix adequat de la mata de sagnat, l'amplada de sagnat a moderar.

5, paper cruixent, baix contingut en aigua, especialment a través de paper polit, d'alta temperatura, tall de rosca quan la línia explosiva. En aquest moment, a la morta abans de la primera humitat del paper, es pot utilitzar per a regar el paper a les aigües pobres, afegir el seu contingut d'aigua, de manera que el nivell d'una màquina talladora lleugerament flexible i després morir. Després del tall de roscat, si la caixa quan la línia de ràfega, a la plec a l'aigua, redueix la situació de la línia de ràfega.

Sis, imprimiu l'aspecte d'una gran superfície de color blau o negre i un altre color de camp fosc, tallat després del color explosiu, la línia de ràfegues. Quan imprimiu, afegiu tinta o afegiu additius de tinta amb tinta fosca per millorar l'adhesió de tinta en paper, reduir el color de l'explosió i aparèixer en la línia de trencament.

Set, tallar l'acumulació de paper en pols a la ranura de la línia explosiva. Els operadors haurien d'eradicar el paper net, la matèria estrangera, etc.