Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Velocitat de tall de màquina de tall

Oct 15, 2017

Amb el desenvolupament de la indústria, per a la millora contínua de qualitat i precisió de tall, per millorar l'eficiència productiva, reduir el cost de producció, de processament de maquinària moderna alta tall intel·ligent i automàtica funció requisit també és augmentant. El desenvolupament de la màquina de tall de CNC han de complir els requeriments de processament mecànica moderna. La fresa es divideix en tallador de flama, màquina de tall de plasma, màquina de tall làser, tall per aigua, etc. Màquina de tall làser és la precisió de tall més eficient, i el gruix de tall és generalment petit. La velocitat de tall de la màquina de tall de plasma també és molt ràpid, i la superfície de tall té cert pendent. Màquina de tall de flama es dirigeix a material d'acer pesat carboni. Màquina de tall làser és la precisió de tall més eficient, i el gruix de tall és generalment petit.

Gamma d'aplicació

Màquina de tall utilitzats amb metall i no metall indústries, en general, la comparació dels punts no metàl·lics sector detallista, pedra tallada, màquina de tallar pedra, màquina de tall de l'aigua, va veure tallador, tallar la tela i plàstic, productes químics de fibra amb làser màquina de tall, màquina de tall de la fulla, tall de materials metàl • lics té Tronçadora de flama, màquina de tall de plasma, Tronçadora de flama, Tronçadora CNC dins i manuals dos tipus grans, la categoria del manual, petit esports cotxe, pur, semi-automàtica manual, amb CNC, màquina de tall de CNC robotitzats, màquina de tall en voladís tipus CNC, màquina de tall de CNC de taula de treball, interfingering línies tallador de nc i així successivament!

cost

La màquina de tall làser més car, i també és una mena de precisió alta tecnologia i les més eficients tallar material, màquina de tall de ganivet de l'aigua, màquina de tall de flama una altra vegada els costos ús de màquina de tall de plasma relativament baixa, menor cost (per peça)

En la línia de producció de vidre buit superior o per millorar la varietat de producció, triarem el automàtica especial cortavidrios, però en la compra dels següents punts:

Precisió de tall d'i.

Generalment és necessari ser menys de 0,5 mm per a classe d'indústria de construcció; No obstant això, l'exigència d'automoció reflector és sota 0. Olmm. Fabricants de maquinària per proporcionar precisió és generalment el més o menys 0. 2 mm, però no puc veure la introducció de manuals de productes, llum hauria de tenir una completa quan la prova d'acceptació tall precisió del programa, per mesurar la precisió de tall real dels productes, normalment tenim una dotzena prova superfície Mostra. Mitjançant proves, totalment podem copsar la planitud de la plataforma de tall i el control de sincronització el sistema de control.

2. velocitat de tall

En la premissa de trobada la precisió de tall, podem parlar de velocitat a causa de la plataforma de tall curt, amb la seva velocitat màxima d'ulls, és difícil determinar si podem utilitzar unitat de servo de màquina de tallar amb la simulació de programari de la funció de comprovar Si la velocitat del motor per aconseguir el més alt. No tallar la velocitat de tall, augmentar l'addició i disminueixen la velocitat. Els eixos poden ser comprovades per separat i simultàniament.

3. l'automatic tipogràfica funció d'optimització

Hi ha al final de la màquina de tall, considerar el cost de processament i volum de la particularitat de l'obra, gent en general no educa per assecar, que requereix l'operació de la màquina de tall és simple i fàcil d'entendre, no massa complicat, en cas contrari hi haurà una gran màquines assequible no es podia permetre la situació violenta. És millor tenir la funció d'evitar defectes, perquè el vidre domèstic backplate vegades té productes defectuosos. La biblioteca gràfica del tipus especial tall ha de ser més flexible, hauria de fer el gràfic de la CAD per poder participar en el disseny.

4. el manteniment és convenient

Jo / sensors 0 i mecànics en el senyal no equipats amb massa, canvi innecessari i llum menys tan lluny com sigui possible, perquè una vegada en o un dispositiu mecànic és fora d'ordre afectarà la màquina de tall, l'ús de la probabilitat de fallada de component és baix , menys cablatge també és menys, fàcil de trobar culpa i substituir peces, pot depurar millor a la pantalla tot I / 0 senyal estatal. Costos de manteniment són un factor important que cal considerar en la compra d'una màquina.

5. l'estalvi energètic

De la mateixa manera que les mides de tall pot ser completat, les oportunitats de reducció del consum energètic pot aportar molts beneficis a l'empresa. Una és per protegir el medi ambient i estalviar energia. La segona és per estalviar despeses diàries de la companyia.