Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Trucs automàtics de manteniment de talladors

Sep 27, 2017

L'ajustament de pre-precisió, la màquina de tallar automàtica alimentada per fulles, és assegurar que la precisió de la precisió preestablerta dels paràmetres clau, l'ajust de la precisió de la regulació implica una gran varietat de factors, alguns operadors solen utilitzar sistema de preinspecció, aquest mètode no és científic. Tot i que el sistema de pre-verificació pot evitar que el paper no estigui instal·lat, el paper d'agafador de la branca de les dents causat per una escletxa de paper poc fiable i altres problemes, però si voleu ajustar la precisió del sistema a través del sistema, cal ajustar el diàmetre de la sonda des d'aproximadament 1 mm fins a 0,1 mm. De la precisió de l'alarma, el fet que això no es pot aconseguir. Per tant, cal tenir en compte el rodet de pressió, el temps de paper, la regulació lateral i altres factors, la precisió de la regulació per ajustar-se a la millor condició.

És molt important que alguns operadors apaguin aquesta funció de detecció per a una màquina de tallar automàticament alimentada amb fulls, la qual cosa és extremadament perillosa si s'administra la funció de detecció de la detecció normal i es tanca la detecció de paper, una vegada que es prem Situació del departament d'embús de paper, unes poques capes de paper superposades a l'instant, provocaran un accident de cotxe, un gran dany als equips i l'accident és molt difícil de tractar.

Els reemplaçaments regulars dels lubrificants, els documents de fàbrica de carcassa automàtica de la sola fulla, són una taula de cicle de lubricació molt estricte, es detallen les diferents parts de l'equip que requereixen marca, model i marca de lubricants, especialment la substitució del cicle d'oli lubricant. En general, les empreses comercials bàsiques d'acord amb els requisits de la marca, model per a la compra de lubricants, però sense adonar-se de la substitució habitual dels lubricants. Molts equips de gestió de lubricació d'equips en la substitució del cicle del petroli vénen, veure que l'oli del dipòsit de combustible encara és molt clar, en el cost de la consideració, de renunciar al reemplaçament del nou pla de lubrificants, permetre que l'equip continuï corrent.