Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Consells de manteniment de la màquina de tallar automàticament

Jul 03, 2017

L'ajustament de pre-precisió, l'alimentació amb fulles La màquina de tallar automàticament per a la pre-precisió és assegurar que la precisió pre-precisió de la precisió de preposicionament dels paràmetres clau, ajusti la precisió de la regulació involucrada en molts factors, alguns operadors només solen utilitzar El sistema de preinspecció, aquest mètode és poc científic. Tot i que el sistema de pre-verificació pot evitar que el paper no estigui al seu lloc, el paper d'agafador de la branca de les dents causat per una escletxa de paper poc fiable i altres problemes, però si voleu ajustar la precisió del sistema a través del sistema, s'ha d'ajustar el diàmetre de la sonda D'aproximadament 1 mm a 0,1 mm. De la precisió de l'alarma, el fet que això no es pot aconseguir. Per tant, cal tenir en compte el rodet de pressió, el temps de paper, la regulació lateral i altres factors, la precisió de la regulació per ajustar-se a la millor condició.

És molt important que alguns operadors apaguen aquesta funció de detecció d'una màquina de tallar automàticament alimentada amb fulles, que és extremadament perillosa. Si la premsa-Detecció de la detecció normal i fora del paper, llavors, una vegada que el departament de premsa de la situació d'embús de paper, unes poques capes de paper s'imposi de forma instantània, provocarà un accident de cotxe, un dany en l'equip i l'accident és molt difícil per fer front a.

La substitució regular dels lubrificants, la marca de fulls Els carpetes d'alimentació automàtica de la fulla Els documents de fàbrica són una taula de cicle de lubricació molt estricte, es detallen les diferents parts de l'equip que requereixen marca, model de lubricants, especialment la substitució del cicle d'oli lubricant. En general, les empreses comercials bàsiques d'acord amb els requisits de la marca, model per a la compra de lubricants, però sense adonar-se de la substitució habitual dels lubricants. Molts equips de gestió de lubricants d'equipament en substitució del cicle del petroli vénen, veure que l'oli del dipòsit de combustible encara és molt clar, en el cost de les consideracions de costos, per abandonar el reemplaçament del pla de nous lubrificants, permetre que l'equip continuï corrent.