Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La màquina de tallar matriu automàtica és un equip complexe

May 26, 2017

Amb la millora de la tecnologia d'impressió, la màquina de tallar automàticament en les nostres vides té un paper cada cop més important, l'alimentació automàtica Die Cutter Machine és la principal força d'equips d'acabat, ja que la indústria gràfica continua creixent i desenvolupant-se, retallada La demanda d'operacions també augmenta, per la qual cosa hem de prestar molta atenció a l'operació d'equips, la detecció oportuna de problemes i resoldre el problema. A continuació, la màquina de tallar automàticament en el funcionament del que és el problema que hem de prestar molta atenció a això?

Durant el funcionament de l'equip, hem de comprovar la rotació de les peces de manera oportuna, si és anormal, s'ha de tancar de forma immediata per comprovar i ajustar l'eliminació del so anormal i després de la producció.

El paper és principalment el problema, en la màquina de tallar automàticament abans de la necessitat de comprovar si el document compleix els requisits del procés, ja sigui l'error dins del rang permès.

Els operadors han de ser professionals, el personal no operatiu no ha d'operar l'equip, per evitar accidents.

La màquina de tallar automàticament un aparell tan complex, que ha de tenir molts elements de fixació, com ara cargols d'acer, no estreny la paraula, provocarà que la vora del desgast o el cartró es trituren, etc. Fixador de motlle de ganivet, si no estret, causarà el procés de caure.

Les marques palpables de la placa de ferro sovint es requereixen per comprovar el lloc, si els cossos estrangers s'han de retirar ràpidament.

Necessiteu instal·lar regularment l'oli lubricant per al funcionament de l'equip, comprovi regularment si els cargols solts, l'interruptor d'assegurança és sensible.

Des de 2002, Xina s'ha convertit en el major consumidor de màquines-eina a tot el món. L'estructura de la indústria de la màquina-eina de la Xina amb el desenvolupament de la indústria de l'automatització continua ajustant-se, el progrés de la màquina de tallar també accelerar la realització d'un desenvolupament sostenible del nou camí cap a la industrialització. Amb la precisió i l'eficiència de la màquina eina de producció, el 2013 les perspectives de mercat de la màquina-eina de CNC a Xina també són nous canvis. Actualment, la majoria de les màquines-eina que s'utilitzen al nostre país són eines mecàniques normals. El nombre d'eines mecàniques ordinàries és enorme i es ressalten els problemes de seguretat. Per tant, els problemes de seguretat es converteixen en un obstacle important per al seu desenvolupament. Augmentar el rendiment de seguretat, millorar la naturalesa de la seguretat de la màquina, resoldre el problema de baix grau de NC, lesions freqüents de personal, baix nivell de seguretat, l'eficiència de la producció no és un problema alt. Després de la finalització de les màquines-eina CNC, pot millorar considerablement l'eficiència i l'automatització del processament, grau intel·ligent. Reduïu la possibilitat de contactes amb l'operador amb parts perilloses; el sistema operatiu i la interfície d'operació són cada vegada més requisits ergonòmics, poden reduir efectivament la taxa d'error de l'operador, reduir l'accident causat per l'accident.