Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La direcció de desenvolupament de la màquina de tallar

Jun 08, 2017

La màquina de tallar mòlt s'utilitza àmpliament, el principi de treball no és complicat, la tecnologia de tallador és principalment l'ús de ganivet de tall, ganivet d'acer, motlle metàl·lic, filferro d'acer, a través de l'empremta per exercir certa pressió, . Si tota la impressió es pressiona a un únic producte gràfic anomenat "tallat"; si l'ús del filferro d'acer en el material imprès a les restes de les marques d'abandonament o doblegament es denomina indentació; si l'ús de dues plantilles de yin i yang, s'escalfa a certa temperatura, imprès a la superfície del material imprès amb un efecte tridimensional del patró o font anomenat bronzejat; si un material de base en un altre substrat anomenava la pasta; excloent la resta de la part original del producte Per residus.

1. Les empreses fabricants de premsa d'impressió tradicionals d'adhesius tradicionals. La producció en temps difícils, la producció i les vendes disminueixen any rere any. La raó és que la producció de productes d'alta tecnologia, una de les premses d'impressió rotogràfica de tipus rotatori d'alta eficiència i impressores flexogràfiques, s'incrementa mitjançant la impressió i fins i tot l'eficiència de la producció de la premsa circular és molt més alta que la impressió intermitent, Die -corts darrere dels equips de producció.

2. La tanda rodona de pressió rodona serà la major quantitat de productes d'embalatge impresos, la millor manera de morir. S'ha utilitzat per a línies de producció d'impressió flexogràfica, premses d'impressió, corrugació d'impressió corrugada, màquina de tall per motlles rotatius, impressores d'etiquetes rotatives, línies de producció d'encunyat de gravat, com ara la connexió d'equips d'impressió i embalatge. Amb el desenvolupament de la tecnologia d'impressió, especialment el nivell de procés del tambor de cort circular, el rang d'aplicació de tall circular es farà més extens i es millorarà encara més l'eficiència de producció del tallador.

3. Amb el ràpid desenvolupament de la indústria d'impressió i embalatge, l'escala de les empreses s'ha anat ampliant. El mercat d'aplicacions d'aplanat automàtic Die Cutter Machine continuarà expandint-se. En canvi, el mercat de vendes de màquines de troquelat semi-automàtic es reduirà encara més, a més de la baixa productivitat, la intensitat laboral de l'operador i altres motius, la seguretat és deficient, propensa als accidents que comporten els inconvenients del motiu de la carretera principal. No obstant això, a causa de l'escala de la indústria d'impressió i embalatge de la Xina, el buit entre la mida d'aquest dispositiu tindrà un cert mercat, encara tindrà un paper important.