Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

La màquina hidràulica de premsa en fred és molt necessària en el treball

Jun 08, 2017

La màquina hidràulica de premsa en fred és una espècie de màquina que es necessita per al treball diari de màquines. Ofereix una base per al nostre treball de producció i accelera el desenvolupament de la nostra indústria de màquines-eina. La màquina de premsa en fred hidràulica llegeix el manual d'instruccions abans d'operar la màquina. Rendiment i mètode de funcionament correcte. Hem d'utilitzar aquesta màquina correctament, per oferir-nos més beneficis.

Màquina hidràulica de premsa en fred, principalment per sistema hidràulic, sistema de control elèctric, placa de pressió i composició corporal. El sistema hidràulic consisteix en un cilindre, un dipòsit de combustible, una bomba d'oli, un motor de la bomba, un bloc de vàlvula de control i un manòmetre. El dipòsit s'omple amb oli, que es bomba per la bomba d'oli per conduir l'oli de la bomba. L'oli s'envia al cilindre connectant el tub per fer que el cilindre funcioni. La vàlvula de relleu pot fer que la premsa en el procés d'extrusió produeixi una pressió d'enrere, tingui un paper suau, la bola electromagnètica. La vàlvula s'utilitza per mantenir la pressió establerta pel sistema, i el manòmetre s'utilitza per mostrar la pressió. El sistema de control elèctric es compon principalment del circuit principal i del circuit de control, el circuit adopta el disjuntor automàtic, el fusible i el contactor de CA per a sobrecarregar la càrrega, el curtcircuit, la pressió depressiva i la protecció contra la pressió a la premsa motor i la vàlvula electromagnètica. El mecanisme d'equilibri de les plaques es compon principalment d'un bastidor d'elevació equilibrat, d'engranatges d'elevació, d'eix rotatiu. Composició de rotació de rotació fixa, cremallera balanceada esquerra i dreta muntada sobre el fuselatge. Els dos extrems de l'eix rotatiu es fixen amb engranatges d'elevació. Els dos extrems de l'eix giratori estan equipats amb rodaments per tal de poder girar amb flexibilitat amb l'eix rotatiu. Quan s'aixeca la plataforma d'elevació, l'aparell d'elevació no equilibra el bastidor? Gireu, de manera que la placa de pressió en el procés d'elevació sempre estigui equilibrada. La planxa consisteix en una placa superior i una placa inferior. Els plats de premses superiors i inferiors estan fets de perfils soldats i plaques d'acer. El pla de treball es completa amb una fresadora de gantry a gran escala per garantir que el pla de treball sigui suau i suau. La placa superior està connectada amb la barra de cilindre del cilindre, i l'aixecament i baixada de la placa de pressió es realitza mitjançant l'aixecament del cilindre. Sota placa de pressió soldada directament a la base del fuselatge. Configurant tota l'estructura. El fuselatge està fabricat en acer soldat, estructura compacta, bona resistència.

La màquina hidràulica de premsa en fred està formada principalment per sistemes hidràulics, sistemes de control elèctric, platens i fuselatge. Al principi d'ús, hem de comprovar les seves condicions de seguretat per assegurar la seguretat de la nostra producció diària, millor al desenvolupament de la nostra indústria pesada i no es poden treure o obrir tots els guàrdies de seguretat quan s'executi la màquina. En l'operació per assegurar que el pla de treball s'activi i així successivament.