Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Quins tipus de màquina estampadora en les sabates Indústries

Mar 24, 2017

Com una de les principals sabates matriu de tall dissenyador i fabricant de la màquina, maquinària Shuoying té tres models per al desenvolupament de la indústria del calçat:

1.swing màquina de tall braç:

13066.png13070.png13075.png

Aquest tipus de màquina de tall s'utilitza àmpliament en molts sabates factories.The pivotar premsa de tall del feix també es diu premsa oscil·lació de tall braç que té fes swing o pivotar head.Just curta formes de material de sabates fent servir una forta peça de metall matriu.

2.Travelling màquina de tall de cap:

13515.png

La màquina de tall capçal mòbil és adequat per al tall d'una sola capa o múltiples capes de material sabates, especial adequat per al tall de materials d'ample i en espiral. A més, és particularment adequada per a peces que requereixen petites mor, de tall normal i la producció de lots de tall.

Màquina de tall 3.Plane:

La màquina de tall pla amb gran llit de tall .Fast, tranquil, fàcil d'operar
És seguretat per als treballadors de l'operació a dues mans dels clients asiàtics switch.Most agrada fer servir la màquina de tall pla per a la producció de sabates.

14144.png

Les mercaderies de cuir Procés de fabricació

Els articles de cuir s'utilitza com la cartera, bossa de la targeta, la cartera, revisar les carpetes, estoigs per a claus, els titulars de targetes, bosses i altres petits articles de cuir.

1.Die Tallar el cuir amb forma de die.There tall no tenen cap retall de premsa per al cuir abans, el treballador ha de tallar el cuir amb la premsa tools.Now clicker cuir fabricats per nosaltres pot morir tallar el cuir molt fàcilment donat i que serà molt més ràpid que el cuir de cuir tools.The cut-out és d'alta qualitat.
2.Leather i el tractament posterior del cuir, cuir greixat amb el manteniment de nou, sempre que el cuir ordinària netejar-lo.
3.Bonding, unió o cuir temporal pell doble enllaç.
4.Drilling, la posició d'unió de la primera bits requereix sutures marquen. (Com ara moneders, carteres i altres estructures)
5.Stitching, la costura amb una agulla i fil d'anada i tornada.
6.Trimming, amb la vora de costura després del seu primer xec, fer modificacions per garantir l'avantatge consistent.
7.Edge, en la correcció de vora perfectament pintat de la pell mentre que el petroli.