Què necessita Quan Instal·lar màquina estampadora

Què es necessita quan s'instal·li màquina estampadora?

1. En primer lloc, cal anar amb compte de llegir el manual d'instruccions abans d'instal·lar i usar el encunyat de machine.Note: Abans de qualsevol operació de manteniment o de treball, la màquina ha d'estar desconnectat de la línia principal d'electricitat.

2.Transport I HANDLING.:the màquina es lliura en una paleta i es cobreix amb una pel·lícula de plàstic protectora, o en un cas o caixa de fusta oberta o tancada. La pel·lícula de plàstic només protegirà la màquina de la humitat i la pols durant el transport; no pot protegir la màquina contra cops durant les operacions de manipulació. La premsa està cargolat a la plataforma de càrrega o a la base del calaix en tres punts.

3.Machine Xecs: Per tal de comprovar en qualsevol dany de la màquina pot haver sofert durant el transport, controlar la condició dels comandaments de premsa (almenys des de l'exterior) i comprovar per a qualsevol fuita d'oli.

Abans de connectar la màquina a la línia principal, comproveu que la tensió és la mateixa que la de la màquina impresa a la placa situada a la caixa elèctrica. Si la tensió o la freqüència és diferent de la de la línia principal, demanar el consell del fabricant o l'agent de vendes.

cura 4.Take per comprovar que l'interior del material a tallar no conté mallat de metall o similar, que no només danyar els encunys, però també causa violenta vol estella.