Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Què necessita Quan Instal·lar màquina estampadora

Mar 24, 2017

Què es necessita quan s'instal·li màquina estampadora?

1. En primer lloc, cal anar amb compte de llegir el manual d'instruccions abans d'instal·lar i usar el encunyat de machine.Note: Abans de qualsevol operació de manteniment o de treball, la màquina ha d'estar desconnectat de la línia principal d'electricitat.

2.Transport I HANDLING.:the màquina es lliura en una paleta i es cobreix amb una pel·lícula de plàstic protectora, o en un cas o caixa de fusta oberta o tancada. La pel·lícula de plàstic només protegirà la màquina de la humitat i la pols durant el transport; no pot protegir la màquina contra cops durant les operacions de manipulació. La premsa està cargolat a la plataforma de càrrega o a la base del calaix en tres punts.

3.Machine Xecs: Per tal de comprovar en qualsevol dany de la màquina pot haver sofert durant el transport, controlar la condició dels comandaments de premsa (almenys des de l'exterior) i comprovar per a qualsevol fuita d'oli.

Abans de connectar la màquina a la línia principal, comproveu que la tensió és la mateixa que la de la màquina impresa a la placa situada a la caixa elèctrica. Si la tensió o la freqüència és diferent de la de la línia principal, demanar el consell del fabricant o l'agent de vendes.

cura 4.Take per comprovar que l'interior del material a tallar no conté mallat de metall o similar, que no només danyar els encunys, però també causa violenta vol estella.