Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Viatjar Manteniment Cap de Premsa

Mar 14, 2017

És molt important fer bé el manteniment, de manera que podria seguir viatjant premsa cap amb un bon rendiment i life.The servei següents és més per la premsa manual capçal mòbil o de viatge capçal de la màquina de tall.

1. El tub d'oli conjunta ha de ser bloquejat, sense cap addició leakage.In oli, el tub d'oli no va poder fregar contra amb altres béns, a fi d'evitar qualsevol trencament.

2.Compruebe la tensió de la cadena d'una vegada cada mes, i ajustar el cargol amb la clau de parell.

3.Lubricate la vareta guia mensual .clean la rail de guia i afegir el lubricant cada mes.

4.Vuelva a col·locar el lubricant del dispositiu de reducció de cada 6.000 hores de treball. (El rendiment del lubricant és igual a EP460 (Kg.4.400)

5. L'oli hidràulic del dipòsit d'oli ha de ser reemplaçat i la malla del filtre de netejar cada 8000 hores, o quan el soroll de la bomba d'oli comencen més i més gran.

Es recomana l'ús mòbil DET 35 o Shell Tellus 46 o l'oli hidràulic equivalent a ISO VG 46.

El dipòsit d'oli i la malla del filtre ha de ser completat netegen l'hora de substituir el nivell d'oli oil.The hidràulic ha de ser més gran que la malla del filtre i ple del dipòsit d'oli afegint el lubricant.

Es requereix 6. La premsa viatjant cap per mantenir els accessoris elèctrics nets.

La premsa està estrictament prohibit tenir petroli o d'altres coses inflamables que s'enganxen a la components.it elèctrica tampoc se li permet cobrir, el paquet dels components elèctrics o la caixa d'instruments elèctrics per les coses inflamables, a fi d'evitar incendis.

7. La màquina es requereix per netejar la màquina i comprovar el cargol de cada dia.

8. La màquina es requereix per activar la placa de tall o la taula de tallar a utilitzar totes les setmanes.

màquina 9.El es requereix per activar la placa d'alumini i canviar la direcció de cada 3 mesos per tal de disminuir el desgast.

10.Please apagar el motor el més possible si la màquina no funciona.