Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Com ajustar l'alçada de tall Die i d'assaig-tall per viatjar Cap de Premsa

Apr 14, 2017

Shuoying maquinària de precisió suggerim com ajustar l'altura d'encunyat i l'assaig de tall per viatjar capçal de la premsa model.
1.Place un coixinet de tall de plàstic a la premsa capçal mòbil worktable.Then col·locar el encuny tallador sobre la base place.Make l'encuny tallador en la posició mitjana del cap de viatge.
2. Després d'iniciar el machine.turn en el commutador d'ajust, després de posar dues botó "tall" a la vegada amb la mà, el cap de punxó es lliscarà cap avall i premeu sobre la matriu cutter.Loosen el mànec d'ajust de la cursa, el mànec es inconvenient d'aquest lowest.Lock la nansa a la part més baixa de la patilla place.Turn colpejador entorn switch.The tornarà automàticament de nou cap amunt.
3.Take baix de la die.Place tallador dels materials a tallar cap avall sobre la base de plàstic plate.Mount el tallador die.Simultaneously premeu cap avall dos botons de punxonat i tall al passador colpejador per al tall de prova.
4. Treure del tall die.If els inserits de tall d'encuny a la placa de base massa profund, girar el cap d'ajust fi clockwise.Then muntatge de l'encuny tallador de nou per a un assaig-cutting.If l'objecte a tallar no és completament tallada, gireu el suport del cap d'ajust fi contra-clockwise.Then l'encuny tallador de nou per a un assaig de tall fins que l'objecte es pot tallar per complet.
5. Durant l'operació, si el passador colpejador s'eleva massa high.rotate la perilla d'elevació de l'alçada en sentit antihorari a fi de reduir per la carrera en buit innecessària dels viatges i per guardar el treball time.If l'encuny de tall no està col·locat correctament o en cas d'altres emergències, si us plau premeu ràpidament el botó de parada d'emergència, a continuació, el passador colpejador s'aixeca per servei.
6.Setting d'acabats tallador de encuny.
7. Si vostè encara té qualsevol problema .please en contacte amb nosaltres.