Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca

Màquina de tall El desenvolupament de l'augment

Oct 15, 2017

(0,1 mm ~ 0,3 mm); incisió sense estrès mecànic, màquina de tall sense rebaves de cisallament; mecanitzat d'alta precisió (tall), l'avantguarda és petita, la ranura és estreta (0,1 mm ~ 0,3 mm), no es pot danyar, no danyi la superfície del material; Programació NC, es pot processar pla arbitrari, es pot formatar un tauler sencer gran, no cal obrir motlle, econòmic i estalvi de temps, màquina de tall làser pot tallar molts materials metàl·lics, acer inoxidable, acer al carboni, acer d'aliatge, ferro, coure, alumini i altres materials metàl·lics.

L’equip de tall per làser s’utilitza generalment en l’estructura de tipus pòrtic, en voladís, al mig del feix invertit. Però amb les aplicacions de processament làser a la màquina de tall d'alta velocitat d'alta velocitat, alta estabilitat dels requisits de desenvolupament i desenvolupament de tecnologia de control, estructura de pòrtic amb els seus avantatges estructurals únics per convertir-se en els models principals del món, però també moltes marques conegudes màquina de tall per làser El tipus d'estructura utilitzada pel fabricant.

Equips de tall per làser de fibra en les aplicacions de tall de xapa metàl·lica, comparat amb la tradicional màquina de tall per làser de CO2, el canvi està fora del camí òptic, cap de tall de la màquina de tall, gas auxiliar. El làser es pot transmetre directament al capçal de tall a través de la fibra òptica, el camí òptic és estable i fiable per assegurar la consistència de tot el tall de marc, i la màquina no necessita fora del camí òptic per protegir el gas, no serà equipat amb compressor d’aire i un altre sistema de processament; làser al capçal de tall després de la col·limació. Normalment, l’enfocament es pot configurar amb un mirall focal de longitud de 125 mm o 200 mm, l’objectiu d’enfocament i el filtre han de ser equipats amb lents de protecció per evitar la contaminació del mirall del focus; El làser de fibra de la màquina de tall té un bon rendiment de focalització, un enfocament curt, un ample de tall estret (fins a 0,1 mm), una major velocitat, adequat per al tall ràpid de la placa prima.

Màquines-eina CNC que s'utilitzen habitualment en diversos cargols de bola, rack i pinyons, motor lineal. El cargol de bola s'utilitza generalment a les màquines-eina CNC de petit desplaçament de baixa velocitat; el cremallera és àmpliament utilitzat per aconseguir viatges d’alta velocitat; motor lineal utilitzat en alta velocitat, màquina de tall alta acceleració, una estructura especial de màquines-eina CNC. A més, el cremallera i el pinyó es divideixen en dos tipus de dents rectes i helicoïdals. Les dents helicoïdals en relació amb les dents rectes, la zona de malla més gran, l’engranatge i l’accés al bastidor seran més estables.

L'estructura de tipus pòrtic de la màquina de tall per làser té dues formes de moviment, una és moure el pòrtic movent-se, però la taula es fixa, el segon és el pòrtic fix i la taula per moure's. Per a màquines de tall per làser de gran format, d'alta velocitat i alt rendiment, normalment utilitzant la primera forma, màquina de tall perquè la taula amb el moviment de la peça no és adequada per a tallar la placa d'alta velocitat i gruix. La unitat bilateral garanteix que el feix estigui equilibrat i el feix s’executa de forma síncrona. I alguns fabricants de màquina de tall per làser mitjançant unitat unitària de pòrtic, servomotor instal·lat a la biga de pòrtic d'un extrem, màquina de tall i després a través d'un eix llarg conduiran cap a l'altre extrem, per aconseguir una unitat de cremallera doble, un sol servo motor. La unitat unilateral fa que les bigues dels dos extrems de la asimetria de la força, afectant la precisió de sincronització, redueixin el rendiment dinàmic del machi