Màquina de tall de braç de plàstic Swing

Màquina de tall de braç de plàstic Swing
Detalls del producte

ÚS I CARACTERÍSTIQUES

És apte per a tallar tot tipus d'únic capa o multi-capa de cuir, plàstic, cartró, tela i altres materials no metàl·lics de petita superfície per la matriu de tall. És un equipament de tall ideal per sabater, bossa 59 maleta, roba, automòbil, artware, envasament, electron i altres indústries.

1. dos modes de tall per triar: (I) continu ajust petita pressió (P); (Ⅱ) Mirror alçada de tall moren a causa d'ús intel ligent disseny de retroalimentació (T) de pressió, altura de morir tall té cap efecte sobre la profunditat de tall i cada punt de tall pot obtenir resultat ideal tall.

2. la columna és proporcionada amb sistema de pressió estàtica del circuit oli doble suport que fer operador més fàcil i lliure en el treball d'auto lubricació.

3. principals peces utilitzant alta qualitat fiable importats parts, amb més baix soroll, alta eficiència i estalvi energètic.

4. operar amb les dues mans, assegura seguretat alta dels operadors.

Max. màquina de tall

270KN

Rang d'ajust d'ictus

0-100 mm

Oscil·la entre les taules de treball

45-145mm

Mida de braç oscil

500 * 500mm

Mida de taula de treball inferior

1000 * 500mm

Potència del motor

1.5KW

Dimensió general

1000 * 1000 * 1400 mm

Pes total

980kg


Entre aquells gronxador plàstic famós braç tall màquina fabricants, Shuoying de maquinària de precisió és un gronxador plàstic competitiu braç tall màquina or proveïdor a la Xina. Vostè pot obtenir productes de certificat CE de nosaltres.
Investigació