Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall de braços oscil·lants de tela

Màquina de tall de braços oscil·lants de tela

Descripció

La màquina és adequada per tallar una sola capa o múltiples capes de cuir, plàstic, cartró, teixit i altres materials formant talladors. És un dispositiu de tall ideal per a calçat, equipatge i equipatge, roba, automoció, obres d’art, embalatges, electrònica i altres indústries.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Ús i característiques

La màquina és adequada per tallar una sola capa o múltiples capes de cuir, plàstic, cartró, teixit i altres materials formant talladors.
És un dispositiu de tall ideal per a calçat, equipatge i equipatge, roba, automoció, obres d’art, embalatges, electrònica i altres indústries.

1. Hi ha dos tipus de modes de tall per a la seva selecció. El primer tipus és la regulació de carreus de pressió petita. El segon tipus és que el tall adopta la funció de disseny de retroalimentació de pressió intel·ligent sense necessitat de fixar el punt de tall. L'alçada del tallador no té influència en el tall i es pot obtenir l'efecte de tall ideal de cada punt de tall.

2. Amb un sistema de lubricació que suporta la pressió estàtica de doble manera d’oli, la columna vertical fa que el treball dels operadors sigui més fàcil, flexible i estalvi de preocupacions.

3. Els accessoris principals estan formats per muntatges importats d'alta qualitat, que tenen característiques com ara qualitat fiable, baix soroll, alta eficiència i estalvi d'energia.

Màquina de tall màx

220 KN

Interval d'ajustament de la carrera

0-70 mm

Interval entre les taules de treball

35-105mm

Mida del braç oscil·lant

360-430mm

Mida de la taula de treball inferior

900 * 430mm

Potència del motor

1,1 KW

Dimensió general

900 * 900 * 1350mm

Pes total

680kg


Productes

Si us plau, poseu-vos en contacte amb mi si necessiteu el vídeo de treball de la màquina de premsa.

Nota: podem fer la màquina segons el vostre ordre específic, per exemple el color, la informació del motor, la taula de treball, etc.

Hot Tags: fabricants de màquines de tall de braços oscil·lants, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat pel CE

You Might Also Like