Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall per al coixí de ioga de suro

Màquina de tall per al coixí de ioga de suro

Descripció

La màquina de tall de coixinet de suro de ioga és àmpliament aplicable al tall de matèries no metàl·liques en diverses indústries mitjançant talladores. Per exemple pell, cautxú, plàstic, embalatge de plàstic, tèxtil i fibra química, etc.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

ÚS I PERSONATGES:
1. La màquina de tall de coixinet de ioga de suro és àmpliament aplicable al tall de matèries no metàl·liques en diverses indústries mitjançant talladores. Per exemple pell, cautxú, plàstic, embalatge de plàstic, tèxtil i fibra química, etc.
2. Adopteu un doble cilindre d'oli, un mecanisme precís de biela-manovella precisa, que garanteixi que la profunditat de tall a cada posició de tall sigui la mateixa.
3. Amb un mecanisme de regulació especial i equipat amb talladora i ajust de la profunditat de tall, l’ajust de viatge és senzill i precís.
4. El tauler de tall de premsa realitza un tall lent quan es posa en contacte amb el tallador de matrius, cosa que pot fer que no hi hagi cap error de mida entre la capa superior i la capa inferior dels materials tallats.
5. El sistema de lubricació automàtic de subministrament d’oli garanteix la precisió de la màquina i prolonga la vida útil de la màquina.
6. L'operació és estalviadora i és senzilla, amb un mal funcionament, una forta potència de tall i una alta velocitat de tall.
7. El funcionament amb dues mans proporciona una gran seguretat.


ESPECIFICACIÓ TÈCNICA

Força de tall màxima

200 Tones

Interval d'ajustament de la carrera

0-160mm

Interval entre les taules de treball

50-210mm

Mida de la taula de premsa superior

1600 * 1100mm

Mida de la taula de treball inferior

1600 * 1120mm

Potència principal del motor

11kW

Tensió de subministrament elèctric

com a opcional

Tipus d’accionament

hidràulic

oli hidràulic

46 # o 68 #

Color de la màquina

segons sigui necessari

4.jpg

2.jpg

LA NOSTRA COMPANYIA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd S'especialitza en la fabricació de màquines de tall hidràulic, màquina de tallar fressa, màquina de premsa en fred, màquina de tallar d'alta velocitat, serradora de diverses fulles, màquina de gravat i una altra màquina de precisió i màquina general. La nostra empresa té una superfície de 14000m2, com a gran empresa en aquesta indústria, comptem amb una força tècnica poderosa, equips de producció complets, bon ambient i bones condicions de transport. La nostra empresa es troba a la zona industrial de la ciutat de Yancheng, Dagang, a la província de Jiangsu, i aquesta ciutat s'anomena "Xina de maquinària de calçat", que pertany a l'Àrea de Concentració de Tecnologia de les Bispas Nacionals.

Benvingut a la nostra empresa


Hot Tags: fabricants de màquines de tall per a tall de suro de tope, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat pel CE

Potser també t'agrada