Cork Yoga Pad Die Cutter Machine

Cork Yoga Pad Die Cutter Machine
Detalls del producte

ÚS I CARACTERS:
1. La màquina és àmpliament aplicable per al tall de materials no metàl·lics en diverses indústries per cortador. Per exemple, cuir, cautxú, plàstic, embalatge de plàstic, tèxtil i fibra química, etc.
2. Adoptar un doble cilindre d'oli, mecanisme precís de doble varilla de connexió, que garanteix que la profunditat de tall en cada posició de tall sigui la mateixa.
3. Amb un mecanisme de muntatge especial, i equipat amb un cortador de troquelat i una configuració de profunditat de tall, l'ajust del viatge és senzill i precís.
4. El tauler de premsat de tall porta a terme un tall lent quan es posa en contacte amb el cortador de matrius, que pot fer que no hi hagi un error de mida entre la capa més alta i la capa més baixa de materials tallats.
5. El sistema de lubricació automàtica de subministrament d'oli central garanteix la màquina de precisió i perllonga la vida útil de la màquina.
6. L'operació és estalviadora i senzilla, amb poca malfunció, potència de tall forta i alta velocitat de tall.
7. L'operació amb dues mans fa una gran seguretat.

 

ESPECIFICACIÓ TÈCNICA


Màxima força de tall

200 tones

Rang d'ajust de traç

0-160 mm

Interval entre les taules de treball

50-210mm

Mida de la placa de pressió superior

1600 * 1100mm

Mida de la taula de treball més baixa

1600 * 1120mm

Potència del motor principal

11kW

Tensió elèctrica d'alimentació

com a opcional

Tipus de conducció

hidràulic

oli hidràulic

46 # o 68 #

Color de la màquina

segons sigui necessari

4.jpg

2.jpg

LA NOSTRA COMPANYIA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd s'especialitza en la fabricació de màquines de tall hidràulic, màquina de tall per fred, màquina de premsat en fred, màquina de tallar d'alta velocitat, màquina de serrar de múltiples fulles, màquina d'en relleu i màquina de precisió i d'altres tipus. La nostra empresa cobreix una superfície de 14000m2, com una gran empresa en aquesta indústria, tenim força tècnica poderosa, equips de producció complets, bon ambient i condicions de transport convenient. La nostra empresa es troba a la zona Yancheng City Dagang Industry Zone de la província de Jiangsu i aquesta ciutat es diu "Xina Shoe Machinery City", que pertany a la Zona Nacional de Concentració de Tecnologia d'Espurna.

Benvingut a la nostra empresa.


Entre els famosos fabricants de màquines de cort de la màquina de tall de ioga de suro, Shuoying Precision Machinery és una empresa líder en la fabricació de màquines de cort talladora de ioga de suro a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació