Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
25 cilindre únic avió moren Tronçadora

25 cilindre únic avió moren Tronçadora

Descripció

Cilindre únic avió moren tall machineModel: SY-3/25USE i FEATURESIt és adequat per al tall de la monocapa o multi-capa de cuir, plàstic, goma, llenç, niló, cartró, formació, del buit

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Entre els famosos 25 cilindre únic avió tall màquina matrius, Shuoying de maquinària de precisió és un 25 competitiu cilindre únic avió moren tall màquina or proveïdor a la Xina. Vostè pot obtenir productes de certificat CE de nosaltres.

Tronçadora cilindre únic avió moren
Model de: SY-3/25

ÚS I CARACTERÍSTIQUES

És indicada per la sola capa tall o multi-capa de cuir, plàstic, goma, llenç, niló, cartró, formació del buit, materials compostos, escuma EVA, envasament, tot tipus de materials sintètics i etc. per la matriu de tall.
1. la guia per al moviment ascendent i descendent de la Junta de tall superior és depenia dels carrils de guia als costats amb bon efecte rector, que assegura el paral. lelisme entre les taules superiors i inferiors.
2. disposen de subministrament de petroli central automàtic sistema i d'auto lubricació rodaments entre l'eix principal i seient base eix, per reduir l'abrasió i prolongar la vida útil de la màquina.
3. proporcionar treball tauler fusta tirada, que pot assegurar l'alimentació en & sortir els materials fàcilment amb bona seguretat.
4. operar amb les dues mans, assegura seguretat alta dels operadors.

PARÀMETRES TÈCNICS

Max. força de tall

250kN

Velocitat de tall

0,10 m/s

Rang d'ajust d'ictus

0-100mm

Oscil·la entre les taules de treball

50-150mm

Mida de la taula de tallar superior

1600 × 500 mm

Mida de taula de treball inferior

1600 × 550 mm

Potència del motor

2.2kW

Dimensió general

186 × 650 × 1580

Pes total

1400kgHot Tags: 25 pla de cilindre únic morir tall màquina fabricants, proveïdors de la Xina, or proveïdor, certificat CE

You Might Also Like