25 cilindre únic avió moren Tronçadora

25 cilindre únic avió moren Tronçadora
Detalls del producte

Entre els famosos 25 cilindre únic avió tall màquina matrius, Shuoying de maquinària de precisió és un 25 competitiu cilindre únic avió moren tall màquina or proveïdor a la Xina. Vostè pot obtenir productes de certificat CE de nosaltres.

Tronçadora cilindre únic avió moren
Model de: SY-3/25

ÚS I CARACTERÍSTIQUES

És indicada per la sola capa tall o multi-capa de cuir, plàstic, goma, llenç, niló, cartró, formació del buit, materials compostos, escuma EVA, envasament, tot tipus de materials sintètics i etc. per la matriu de tall.
1. la guia per al moviment ascendent i descendent de la Junta de tall superior és depenia dels carrils de guia als costats amb bon efecte rector, que assegura el paral. lelisme entre les taules superiors i inferiors.
2. disposen de subministrament de petroli central automàtic sistema i d'auto lubricació rodaments entre l'eix principal i seient base eix, per reduir l'abrasió i prolongar la vida útil de la màquina.
3. proporcionar treball tauler fusta tirada, que pot assegurar l'alimentació en & sortir els materials fàcilment amb bona seguretat.
4. operar amb les dues mans, assegura seguretat alta dels operadors.

PARÀMETRES TÈCNICS

Max. força de tall

250kN

Velocitat de tall

0,10 m/s

Rang d'ajust d'ictus

0-100mm

Oscil·la entre les taules de treball

50-150mm

Mida de la taula de tallar superior

1600 × 500 mm

Mida de taula de treball inferior

1600 × 550 mm

Potència del motor

2.2kW

Dimensió general

186 × 650 × 1580

Pes total

1400kgInvestigació