Ambdós costats cinturons Auto-alimentant PLC calenta Die màquina de tall

Ambdós costats cinturons Auto-alimentant PLC calenta Die màquina de tall
Detalls del producte

Entre els famosos ambdós costats cinturons auto-alimentant plc calenta tall màquina matrius, Shuoying de maquinària de precisió és un competitiu ambdós costats cinturons auto-alimentant plc calenta morir tall proveïdor de màquina d'or a la Xina. Vostè pot obtenir productes de certificat CE de nosaltres.

dos cinturons costats Auto-alimentant PLC calenta morir Tronçadora
Model de màquina: SY-3/200
És adequat per tall i teixit segell no teixides i altre material de decoració d'interiors d'auto. mentre la màquina és tallar la tela, també segellar les vores del producte.
1. el té dos tipus de màquina ictus entorn mode (automàtic i manual), quan canvia el ganivet de troquelat, vostè no necessita establir el traç per manual.
2. les dues cintes de goma de costats mecanisme d'alimentació. es pot alimentar el teixit en màquina treballant la zona abans de tallar. i es pot alimentar el teixit fora després de tallar. pot salvar laboral del treballador.
3. dispositiu del sistema web automàtica secundaris, pot fer que el teixit d'entrar a la zona de treball de màquina amb la direcció correcta.
4. l'equip més fresc de l'oli. és útil per refredar l'oli temperatura avall fins i tot la màquina està treballant a l'estiu.
5. els PLC i dispositius de pantalla commovedora, poden fer més acuradament la màquina i la màquina pot treballar a l'estat automàtica.
6. la temperatura de la calefacció, control, pot controlar la calefacció temperat i ajustar la temperatura segons les seves necessitats.
7. utilitzar les reixes de seguretat per assegura seguretat alta dels operadors.

PARÀMETRES TÈCNICS

Max. força de tall

2000kN

Velocitat de tall

0,08 m/s

Velocitat de l'alimentació

0.10-0.50m/s

Rang d'ajust d'ictus

0-160mm

Oscil·la entre les taules de treball

30 — 190 mm

Mida de la taula de tallar superior

1600 × 1100 mm

Mida de taula de treball inferior

1600 × 1120 mm

Potència del motor

11kW

Dimensió general

2700 × 4200 × 1850 mm

Pes total

11000kg

Investigació