Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall automàtica de sòl completa

Màquina de tall automàtica de sòl completa

Descripció

ÚS I CARÀCTER: La màquina s'utilitza àmpliament per tallar diversos materials no metàl·lics en indústries com el cuir, el plàstic, l'embalatge de plàstic, la tela, les fulles d'escuma, les catifes, els pisos i, per exemple, formant un tallador. 1. El mecanisme del cilindre doble d'oli, guia precisa de quatre columnes i automàtica ...

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

ÚS I CARACTER:
La màquina s'utilitza àmpliament per tallar diversos materials no metàl·lics en indústries com el cuir, el plàstic, l'embalatge de plàstic, la tela, les fulles d'escuma, les catifes, els sòls i etc.
1. El mecanisme de doble cilindre d'oli, guia precisa de quatre columnes i una vareta de connexió doble d'equilibri automàtic permeten arribar a la força de tall d'alta resistència i garantir la mateixa profunditat de tall de cada posició.
2. Utilitzeu la pantalla tàctil de l'ordinador PLC per controlar els procediments, el sistema de transmissió del controlador del servomotor, assegurar l'alimentació d'un rang precís, amb una velocitat d'execució estable.
3. Obtenir l'alimentació de material tallat i descarregar-ho tot en una cinta transportadora, i realitzar una cinta transportadora en acció de tall directament material.
4. El mecanisme de fixació especial fa que l'ajustament del viatge sigui senzill i precís, juntament amb el tallador i la profunditat de tall.
5. Quan el tauler de tall es pressiona cap avall per posar-se en contacte amb el tallador, es realitza un tall automàtic i lent per no produir cap error de mida entre la capa més alta i la capa més baixa dels materials tallats.
6. El sistema de lubricació automàtica de subministrament d'oli central garanteix la vida útil i la precisió de la màquina.
7. L'especificació especial pot ser l'ordre, la satisfacció de les necessitats de diversos clients

Maqueta
Som diferents dels altres: les màquines de bona qualitat són de peces de bona qualitat.

Millor servei:
1. Disposem d'un equip de professionals per fabricar diferents tipus de màquines de formigó per als nostres clients, des del disseny, processament, muntatge, depuració i lliurament.
2. Podeu enviar els vostres homes a la nostra fàbrica. Els ensenyarem com operar la màquina sense càrrecs d'entrenament.
3. Actualment hi ha una altra manera barata i fàcil de triar. Cada màquina surt de la nostra fàbrica amb un llibre de manual d'operació. Yaou pot llegir primer el manàula i familiaritzar-se amb la màquina. A continuació, podem fer una videotrucada, i ensenyar-vos en línia com operar la màquina.
4. A part del curs de formació anterior, també oferim 1 any de garantia per a tota la part fàcilment trencada de la màquina per a un servei de servei tècnic gratuït i de tota la vida.

5.jpg

Si hi ha problemes a la màquina, proporcionarem la solució alhora.
Espero que puguem establir relacions comercials guanyadores en el futur pròxim!


Entre aquests famosos fabricants de màquines automàtiques tallants de sòl completes, Shuoying Precision Machinery és una empresa líder en automàtica de tall complet de màquines de tall automàtica a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Hot Tags: fabricants de màquines automàtiques completes de tall de sòl, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat CE

You Might Also Like