Corretja transportadora Corretja d'alimentació automàtica Premsa corta

Corretja transportadora Corretja d'alimentació automàtica Premsa corta
Detalls del producte

La màquina s'utilitza àmpliament per al tall de diversos materials no metàl·lics mitjançant la formació de tallador com: Pell, plàstic, embalatge de plàstic, teles, fulles d'escuma, catifes, pisos i etc. La nostra fàbrica està certificada per CE, ISO i SGS.
1. El mecanisme de doble cilindre d'oli, guia precisa de quatre columnes i una vareta de connexió doble d'equilibri automàtic permeten arribar a la força de tall d'alta resistència i garantir la mateixa profunditat de tall de cada posició.
2. Utilitzeu la pantalla tàctil de l'ordinador PLC per controlar els procediments, el sistema de transmissió del controlador del servomotor, assegurar l'alimentació d'un rang precís, amb una velocitat d'execució estable.
3. Alimentació i descàrrega per ser un material tallat tot en una cinta transportadora i realitzar una cinta transportadora en acció de tall directament material.
4. El mecanisme de fixació especial fa que l'ajustament del viatge sigui senzill i precís, juntament amb el tallador i la profunditat de tall.
5. Quan el tauler de tall caigui al tallador, pot tallar el material automàticament i lentament. Assegura que no hi ha cap error de mida entre la capa més alta i la capa més baixa de materials.
6. El sistema de lubricació automàtica de subministrament d'oli central garanteix la vida útil i la precisió de la màquina.
7. L'especificació especial pot ser l'ordre, la satisfacció de les necessitats de diversos clients.

Màxima força de tall

1000kN

Rang d'ajust de viatge

0- 130 mm

Interval entre les taules de treball

60- 190mm

Mida de la placa de pressió superior

1600 × 980 mm

Mida de la taula de treball més baixa

1600 × 1000 mm

Potència del motor

11kW

Freqüència, fase de tensió

sola o trifàsica 220 / 380V

Pes net

5800kgs

Pes brut

5850 kg

Dimensió

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Entre els famosos fabricants de premses de planxa d'alimentació automàtica de cinturons transportadors, Shuoying Precision Machinery és un avió competitiu de cinta transportadora d'alimentació automàtica. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació