Màquina de tallar automàtic d'alimentació automàtica

Màquina de tallar automàtic d'alimentació automàtica
Detalls del producte

Màquina de tallar automàtic d'alimentació automàtica

1. La màquina és àmpliament aplicable per al tall de materials no metàl·lics en diverses indústries per cortador. Per exemple, cuir, cautxú, plàstic, catifes, embalatges de plàstic, tèxtils i fibres químiques, etc.

2. S'adopten els premses pneumàtiques de rodets de goma o premses manuals. L'ordinador pot controlar automàticament la distància de moviment transversal del capçal de tall i la distància d'alimentació del rodet de premsat.

3. Adopte un doble cilindre d'oli, mecanisme precís de doble varilla de connexió, que garanteix que la profunditat de tall en cada posició de tall sigui la mateixa.

4. Amb un mecanisme de muntatge especial, i equipat amb un cortador de troquelat i una configuració de profunditat de tall, l'ajust del viatge és senzill i precís.

  5. El tauler de premsat de tall porta a terme un tall lent quan es posa en contacte amb el cortador de matrius, el que pot fer que no hi hagi un error de mida entre la capa més alta i la capa més baixa de materials tallats.

  6. El sistema de lubricació automàtica de subministrament d'oli central garanteix la màquina de precisió i perllonga la vida útil de la màquina.

  7. L'operació és estalviadora i senzilla, amb poca malfunció, potència de tall forta i alta velocitat de tall.

  8. L'operació amb dues mans té una gran seguretat.

 

Avantatges:

1.Fast, tranquil i fàcil d'operar.

2.Totes les construccions estàndard de matrius es poden utilitzar: tirar acer, forma de fusta o acer forjat. 3. Capçal de capçal potent per a una operació sense esforç.

4. Ajust de matriu senzill i precís i ajust de llum diürna.

5. Operació silenciosa i lliure de vibracions

6. Utilitza un sistema hidràulic i hidràulic que proporciona una profunditat de tall uniforme.

7. Alta velocitat.

8. Es pot configurar ràpidament l'alçada del material i l'alçada del material.

9. Tallar materials en capes individuals o múltiples.

10. Complet amb taula de tall de polipropilè d'alt grau i manual de funcionament.


2.jpg

3.jpg


Entre els famosos fabricants de màquines automàtiques de tall de catifes automàtiques, Shuoying Precision Machinery és una empresa automàtica de subministrament d'automòbils per a automòbils de tapisseria automàtica competitiu a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació