Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall automàtica de catifes d'alimentació automàtica

Màquina de tall automàtica de catifes d'alimentació automàtica

Descripció

La màquina és àmpliament aplicable al tall de materials no metàl·lics en diverses indústries mitjançant talladores. Per exemple cuir, cautxú, plàstic, catifa, embalatge de plàstic, fibra tèxtil i química, etc.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Màquina de tall automàtica de catifes d'alimentació automàtica

1. La màquina és àmpliament aplicable al tall de materials no metàl·lics en diverses indústries per tall de troqueria. Per exemple cuir, cautxú, plàstic, catifa, embalatge de plàstic, fibra tèxtil i química, etc.

2. S'adopta material de premsa pneumàtica de corró de goma o premsa manual de materials. L’ordinador pot controlar automàticament la distància de moviment transversal del capçal de tall i la distància d’alimentació del corró de premsa.

3. Adopteu un doble cilindre d'oli, un mecanisme precís de biela-manovella precisa, que garanteixi que la profunditat de tall a cada posició de tall sigui la mateixa.

4. Amb un mecanisme de regulació especial i equipat amb talladora i ajust de la profunditat de tall, l’ajust de viatge és senzill i precís.

5. El tauler de tall de premsa realitza un tall lent quan es posa en contacte amb el tallador de matrius, cosa que pot fer que no hi hagi cap error de mida entre la capa superior i la capa inferior dels materials tallats.

6. El sistema de lubricació automàtica de subministrament d’oli garanteix la precisió de la màquina i perllonga la vida útil de la màquina.

7. L'operació és estalviadora i és senzilla, amb un mal funcionament, una forta potència de tall i una alta velocitat de tall.

8. El funcionament amb dues mans proporciona una gran seguretat.


Avantatges:


1. Ràpid, tranquil i fàcil d'operar.

2. Es poden utilitzar totes les construccions estàndard de matrius: acer a tira, forma de fusta o acer forjat. Travessa del cap 3.Power per a un funcionament sense esforç.

4. Configuració senzilla i precisa de la matriu i ajust de la llum del dia.

5. Funcionament tranquil i lliure de vibracions

6. Utilitza un sistema de baixada hidràulica i hidràulica per proporcionar una profunditat de tall uniforme.

7. Alta velocitat.

8. L'alçada de la matriu i l'alçada del material es poden configurar ràpidament.

9. Talleu els materials en una sola o múltiples capes.

10. Completa amb un tauler de tall i un manual de funcionament de polipropilè d’alta qualitat.


2.jpg

3.jpg


Hot Tags: fabricants de màquines de tall de catifes automàtiques d'alimentació, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat CE

You Might Also Like