Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall automàtica de teixits laterals

Màquina de tall automàtica de teixits laterals

Descripció

La màquina de tall automàtica dels dos teixits laterals d'Alimentació Automàtica és aplicable a tals objectes trobats per a motlles: cuir, plàstic, teixit, moneders, joguines, barrets, pastilles espumants, materials del sòl i tires de tela tova amb diverses necessitats.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

ÚS I PERSONATGES:
La màquina de tall automàtica dels dos teixits laterals és automàtica per a objectes que es troben en ganivets per tallar: cuir, plàstic, teixits, moneders, joguines, barrets, tauletes d’escumatge, materials del sòl i tires de tela tova amb diverses necessitats.
Les característiques són les següents:
1. Adopció d'un doble cilindre d'oli, orientat a quatre pals i una estructura automàtica d'enllaç de balança, que pot garantir la profunditat de tall absolutament igual de cada posició de tall.
2. Sistema de lubricació automàtic, operació senzilla, baixa taxa de fallada, forta força d’impacte i allargar la vida útil de la màquina.
3. Quan premeu la placa de tall i toqueu el tallador, es pot tallar automàticament lentament per no produir cap error de mida entre la capa i la capa més baixa del material de tall.
4. L’estructura especial de muntatge està equipada per tal d’assortir el tallador i l’altura de tall per tal que l’ajust de la cursa sigui senzill i precís.
5. Dispositiu de taula de treball d'autoalimentació de doble costat, controlar l'avanç i la retirada de la taula de treball d'alimentació i ser adequat per tallar dos matrius de tall de diferent alçada alhora, alimentant-se amb precisió i suavitat.
6. El funcionament amb dues mans proporciona una gran seguretat.
7. Les mides especials es poden personalitzar a la producció, per tal de satisfer les necessitats dels diferents usuaris.

Especificació tecnològica:

Impuls màxim

1000kN

Ajust de traç

0-140mm

Interval entre les taules de treball

50-190mm

Mida de la taula de premsa superior

600 × 800mm

Mida de la junta de premsa

1600 × 820mm

Potència del motor

7,8kW

Voltatge

com a opcional

Nota automàtica

automàtica

Conduir

hidràulic

oli hidràulic

46 # o 68 #

Color de la màquina

com a opcional

Dimensió general

2520 × 1400 × 1750mm

Pes net

4800kgs

Pes brut

5000kgs

Avantatges:
1. La màquina utilitza el marc de tauler de viatge que és molt ferm i fàcil de fer.
2. La configuració del punt de tall és senzilla i eficaç.
3. La màquina està controlada per PLC, té una gran eficàcia de treball. El tall de moviment pot 4. Moure automàticament, que augmenten l'eficiència del treball.
5. La màquina pot afegir una unitat que estalviï mà d’obra.
6. Utilitzant l'oli de manera diferencial, el tall és ràpid i fàcil.
7. La posició d’elevació de la junta de premsa es pot configurar lliurement per reduir el desplaçament en ralentia i millorar l’eficiència del treball.
8. El moviment del capçal de tall es controla mitjançant una variació automàtica de la velocitat per realitzar un moviment flexible amb alta velocitat i posicionament precís i sense impactes.
9. El sistema hidràulic especialment dissenyat té un baix soroll i un baix consum de petroli.
10. Es poden personalitzar productes amb especificacions especials. està disponible per a la selecció.

2.png

3.png

4.png


Hot Tags: alimentació automàtica dels fabricants de màquines de tall de teixits laterals, proveïdor xinès, proveïdor d'or, certificat CE

Potser també t'agrada