Alimentació automàtica Tant la màquina talladora de tela lateral

Alimentació automàtica Tant la màquina talladora de tela lateral
Xateja ara
Detalls del producte

ÚS I CARACTERS:
La màquina és aplicable a tals objectes trobats: cuir, plàstic, tela, bosses, joguines, barrets, pastilles d'escuma, materials de pis i tires de tela suau amb diverses necessitats.
Les funcions són les següents:
1. Adopció d'un cilindre doble d'oli, estructura de vàlvules d'equilibri automàtica i orientada a quatre posicions, que garanteix la profunditat de tall absoluta de cada posició de tall.
2. Sistema de lubricació automàtic, funcionament senzill, baixa taxa de fracàs, força forta d'impacte i amplia la vida útil de la màquina.
3. Al prémer la taula de tallar i tocar el tallador, es pot tallar automàticament lentament per evitar que hi hagi un error de mida entre la capa i la capa més baixa del material de tall.
4. L'estructura de configuració especial està equipada per assortir-la amb el tallador i l'alçada de tall per fer que l'ajust de l'ictus sigui senzill i precís.
5. Dispositiu de taula de treball per a alimentació automàtica de doble carcassa, control de la taula d'alimentació avançada i retirada, i que sigui adequat per tallar dos talladors de diferents alçades alhora, alimentant-los amb precisió i llisa.
6. L'operació amb dues mans té una gran seguretat.
7. Les mides especials es poden personalitzar a la producció, per tal de satisfer les necessitats dels diferents usuaris.

Especificació tecnològica:

Moment màxim

1000kN

Ajust del traç

0-140 mm

Interval entre les taules de treball

50-190 mm

Mida de la placa de pressió superior

600 × 800 mm

Mida de la placa de premsat

1600 × 820mm

Potència del motor

7,8 kW

Voltatge

com a opcional

Grau automàtic

automàtic

Conduir

hidràulic

oli hidràulic

46 # o 68 #

Color de la màquina

com a opcional

Dimensió global

2520 × 1400 × 1750 mm

Pes net

4800kgs

Pes brut

5000 kg

2.png

3.png

4.png

Avantatges:
1. La màquina utilitza el marc de la taula de tall de viatge que és molt ferm i fàcil d'operar.
2. La configuració del punt de tall és senzilla i eficaç.
3. La màquina està controlada per PLC, té una alta eficiència de treball. El moviment de tall es pot moure automàticament, que augmenta l'eficiència del treball.
5. La màquina pot afegir referent a la unitat que estalvia mà d'obra.
6. Utilitzant el camí diferencial del petroli, el tall és ràpid i fàcil.
7. La posició d'elevació de la placa de premsat es pot configurar lliurement per reduir el recorregut inactiu i millorar l'eficiència del treball.
8. El moviment del capçal de tall es controla mitjançant una variació automàtica de velocitat per realitzar un moviment flexible amb alta precisió i posició ràpida i sense impacte.
9. El sistema hidràulic especialment dissenyat es caracteritza per baix consum de soroll i baix consum de petroli.
10. Els productes de les especificacions especials es poden personalitzar. està disponible per a la selecció.

Entre els famosos fabricants automàtics d'alimentació automàtica de dues fàbriques de tall lateral, Shuoying Precision Machinery és una alimentació automàtica competitiva, tant a la Xina com a la màquina de tall de tela lateral. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació