Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall automàtica de les ampolles

Màquina de tall automàtica de les ampolles

Descripció

La màquina automàtica de tall de paquets de blister s'utilitza principalment per tallar ampolles, cuirs artificials, plàstics, cautxús, niló, cartró, materials laminats, escuma i diversos materials sintètics.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Màquina de tall automàtica de les ampolles

Ús i característiques
La màquina de tall 1. Embalatge automàtic de blister s'utilitza principalment per al tall de blister, cuir artificial, plàstics, gomes, niló, cartró, materials laminats, escuma i diversos materials sintètics.
2. El sistema de control del PLC garanteix un funcionament fàcil i una producció massiva.
3. Estalvi de mà d'obra: la màquina automàtica de tallat per embalatges PP blister només necessita dos treballadors per operar-la.
4. Motor petit, petita bomba d’oli, electricitat i estalvi d’oli. La màquina està equipada amb un sistema de lubricació per disminuir el desgast i perllongar la vida útil.
5. Sistema de control especial de baixa potència 24V.
6. El límit inferior de carrera és controlat per un circuit de time-lapse amb alta precisió, de manera que pot fer productes d'alta qualitat.
7. Es poden fabricar alhora productes amb diferents alçades.
8. Els productes amb especificacions especials estan disponibles a petició.


Avantatges de la màquina
1. Doble balanç de biela i accionament hidràulic. Totes les peces mòbils disposen d’un sistema de lubricació automàtica, perllongant la vida útil de la màquina i millorant la precisió de tall.
2. La placa de premsa superior baixa ràpidament i, quan estigui a prop del motlle de tall, es reduirà automàticament. Així, la part superior i la inferior dels materials difícilment tindran diferències de mida.
3. L’estructura de la màquina dissenyada especialment evita les fuites d’oli.
4. La tecnologia d’emmagatzematge d’energia del volant ajuda a realitzar un tall d’alta pressió, estalviant energia. La temperatura del petroli no augmentarà.
5. El mecanisme de regulació de la cursa pot ajustar l’altura de tall fàcilment i amb precisió segons diferents motlles de tall.
6. Els principals elements de segellat es fabriquen a Alemanya. Les peces hidràuliques i els electrodomèstics clau s’importen i tenen una llarga vida útil.
7. Després d’apagar l’alta freqüència, la superfície d’encerclament de la vareta del cilindre serà cromada dura, perllongant la vida útil de la màquina.
8. El sistema hidràulic adopta oli automàtic afegint un cilindre que millori la velocitat. Quan funciona, baixa ràpidament i la bomba hidràulica es troba en estat de descàrrega. Produeix menys calor i pot funcionar contínuament durant molt de temps.


Fotos de màquines

9.jpg

10.jpg

Hot Tags: fabricants de màquines de tall automàtic de fulles de blister, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat CE

You Might Also Like