Màquina de tallar blister automàtic

Màquina de tallar blister automàtic
Xateja ara
Detalls del producte

Màquina de tallar blister automàtic

Ús i característiques  
1. S'utilitza principalment per al tall de blíster, cuir artificial, plàstics, cautxús, nilons, cartrons, materials laminats, escuma i diversos materials sintètics.
2. El sistema de control PLC garanteix un fàcil funcionament i una producció massiva.
3. Estalvi laboral: Màquina de tall automàtica per a l'empaquetatge PP Blister només necessita dos operaris per operar.
4. Petit motor, petita bomba d'oli, estalvi d'energia elèctrica i de petroli. La màquina està equipada amb sistema de lubricació per reduir el desgast i prolongar la vida útil.
5. Sistema especial de control especial de baixa potència 24V.
6. El límit inferior de l'ictus està controlat per un circuit de temps de temps amb alta precisió, de manera que es poden fabricar productes d'alta qualitat.
7. Els productes amb diferents altures es poden fabricar al mateix temps.
8. Els productes d'especificacions especials estan disponibles a petició.

 

Avantatges a màquina   
1.Divolcador doble i accionament hidràulic. Totes les peces mòbils tenen sistema de lubricació automàtica, prolongant la vida útil de la màquina i millorant la precisió de tall.
2. La placa de pressió superior es redueix ràpidament i quan està a prop del motlle de tall, s'alentirà automàticament. D'aquesta manera, la part superior i la part inferior dels materials difícilment tindran diferències de grandària.
3. L'estructura de màquina especialment dissenyada evita l'escapament del petroli.
4. La tecnologia d'emmagatzematge d'energia del volant ajuda a tallar d'alta pressió, estalviant energia. La temperatura del petroli no augmentarà.
5. El mecanisme de fixació de traç permet fixar amb facilitat i precisió l'alçada de tall segons diferents motlles de tall.
6. Els elements principals de segellat es realitzen a Alemanya. Les peces hidràuliques clau i els electrodomèstics s'importen i tenen una llarga vida útil.
7. Després de la descongelació d'alta freqüència, la superfície envoltant de la barra de cilindre serà molt cromada, prolongant la vida útil de la màquina.
8. El sistema hidràulic adopta l'oli auto afegint el cilindre de potenciació de la velocitat. Quan funciona, baixa ràpidament i la bomba hidràulica es troba en estat de descàrrega. Produeix menys calor i pot treballar contínuament durant molt de temps.

 

Màquina de fotografies

9.jpg

10.jpg

Entre els famosos fabricants de màquines de tallar blister automàtic, Shuoying Precision Machinery és un proveïdor d'orfebreria automàtica de blíster automàtic competitiu a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació