Premeu l'alimentació automàtica Premeu per a un gran material per lots

Premeu l'alimentació automàtica Premeu per a un gran material per lots
Xateja ara
Detalls del producte

Ús i funcions
És adequat per tallar directament una sola capa o multicapa de cuir, goma, feltre, tela, niló, tèxtil, catifes, subministraments de neteja i altres materials per la mata de tall a la superfície del cinturó transportador per a l'alimentació automàtica i de grans dimensions. producció per lots i tall continu.
1. Control de programa de pantalla tàctil PLC, té dos tipus de mode de configuració de troquelat (automàtic i manual) per triar per tallar.
2. Corretja circular circular de PU especial amb el dispositiu de tall automàtic i de tall continu de goma posterior, pot millorar l'eficiència de tall.
3. Dispositiu de dispositiu de connexió manual de quatre columnes, que pot controlar de forma efectiva la profunditat de tall.
4. Cilindres de doble oli, estructura de connexió d'equilibri automàtic de quatre columnes de precisió, que garanteix una profunditat de tall uniforme de cada posició de tall.
5. Quan la taula de tall superior cau i toca la molla de tall, pot retallar lentament automàticament per fer que el material de tall no tingui cap error de mida entre les capes superior i inferior.
6. Equipat amb sistema de lubricació automàtic de subministrament central d'oli, per garantir la precisió de treball i perllongar la vida útil de la màquina.
7. Al tallar, utilitzant la reixeta de seguretat per assegurar una gran seguretat dels operaris.

Paràmetres tècnics

Màxima força de tall

1000kN

Rang d'ajust de viatge

0- 130 mm

Interval entre les taules de treball

60- 190mm

Mida de la placa de pressió superior

1600 * 980mm

Mida de la taula de treball més baixa

1600 * 1000 mm

Potència del motor

11kW

Freqüència, fase de tensió

sola o trifàsica 220 / 380V

Pes net

5800kgs

Pes brut

5850 kg

Dimensió

3850 * 2400 * 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Entre aquestes famoses premses d'automòbils de premsa per a fabricants de grans materials per lots, Shuoying Precision Machinery és una premsa de premsa automàtica d'alimentació competitiva per a proveïdors d'or de gran quantitat de lots a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació