Tapa de protecció de pantalla Premeu la màquina de tall de braç oscil·lant

Tapa de protecció de pantalla Premeu la màquina de tall de braç oscil·lant
Detalls del producte

Màquina de tall de braç oscil·lant El model SYJ-2C / 22 SYJ-2C / 27 és un tipus de màquina ideal per a la fabricació de protector de pantalla. La màquina talladora de braç oscil·lant de la màquina de tall de protecció de pantalla es pot utilitzar per tallar material plàstic. La màquina de tall de braç oscil · lador de premsa de tall de protector de pantalla fabricada per maquinària de precisió és un producte de venda calenta.


ÚS I CARACTERÍSTIQUES

És adequat per tallar tot tipus de capa simple o multicapa de cuir, plàstic, cartró, teixit i altres materials no metàl·lics de petita àrea per la mata de tall. Es tracta d'un equip de tall ideal per a la fabricació d'articles de calçat, bossa i maleta, roba, automòbil, artware, embalatge, electrònica i altres indústries.

1. Dos modes de tall per escollir: (I) ajust de xut de petita pressió (P) (Ⅱ) No és necessari fixar l'alçada de la mata de tall per la utilització del disseny de retroalimentació (T) de pressió intel·ligent, l'alçada de la mata de tall no té cap efecte en el tall La profunditat i cada punt de tall poden obtenir un resultat de tall ideal.

2. La columna es subministra amb un sistema d'autolubricació de doble pressió de pressió del circuit d'oli que fa que l'operador sigui més fàcil i lliure per treballar.

3. Principals peces que utilitzen peces d'alta qualitat de qualitat importades, amb menor soroll, alta eficiència i estalvi d'energia.

4. Operant amb les dues mans, garanteix una gran seguretat dels operaris.

PARÀMETRES TÈCNICS

Màx. Força de tall

22T / 2 2 0kN

27T / 270kN

Velocitat de tall

0.15 m / s

Rang d'ajust de traç

0-70 mm

De 0 a 100 mm

Gamma entre les taules de treball

3 5-1 0 5mm

45-145mm

Mida del braç oscil·lant

36 0 × 430 mm

50 0 × 500 mm

Mida de la taula de treball més baixa

9 00 × 43 0mm

1000 × 500 mm

Potència del motor

1,1 kW

1,5 kW

Dimensió de la màquina

900 × 90 0 × 1350 mm

1000 × 100 0 × 1400 mm

Pes net

680kg

980kg


Nota: per a màquines de tall per a altres tipus, consulteu la següent sèrie:

1, màquina de tall de braç oscil·lant

2, Màquina de tall de pla de quatre columnes de precisió

3, Màquina de tall del cap de viatge

4, Màquina retalladora hidràulica del capçal

5, Màquina de tall PLC d'alimentació automàtica multiforme

6, Màquina de tall calenta

La màquina Shuoying s'utilitza àmpliament en moltes indústries, incloent:

Material de sostre, decoració interior d'automòbil, escuma i cautxú, embalatge, abrasius, plàstic i cuir, peces de vestir i tèxtils, calçat i barret, electrònica, etc.


Entre els famosos fabricants de màquines de tall per a la premsa de tall de protector de pantalla, Shuoying Precision Machinery és un competitiu protector de pantalla de tall de premsa de braç oscil · lant de tall proveïdor daurat a la Xina. Podeu obtenir productes certificats CE de nosaltres.
Investigació