Correu electrònicjsshuoying@hotmail.com

Contacti amb nosaltres+8613961933676

Cerca
Màquina de tall per bola

Màquina de tall per bola

Descripció

Pel que fa a productes amb bola, normalment trieu l’autoalimentació per màquina de tallar el capçal que viatja en rotlle, l’alimentació automàtica mitjançant clips, la màquina de tallar el capçal que viatja, o la màquina de tallar el cap de viatge rotatiu, etc. Material monocapa per a futbol, bàsquet, pilota de tennis, voleibol, etc.

Contingut_1

Contingut_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Entre els famosos fabricants de màquines de tall de boles, Shuoying Precision Machinery és una competitiva màquina de tallar boles daurada a la Xina. Podeu obtenir productes certificats pel CE de nosaltres.

Pel que fa a productes amb bola, normalment trieu l’autoalimentació per màquina de tallar el capçal que viatja en rotlle, l’alimentació automàtica mitjançant clips, la màquina de tallar el capçal que viatja, o la màquina de tallar el cap de viatge rotatiu, etc. material monocapa per a futbol, bàsquet, pilota de tennis, voleibol, etc. Normalment la pressió requerida és de 250 KN ~ 350 KN, de manera que la màquina de tall automàtica hidràulica automàtica és molt utilitzada per a la producció de productes de boles.

1) Alimentació automàtica mitjançant màquina de tallar el capçal que viatja en rotllana

图片 3.png

2) L'autoalimentació mitjançant clips de màquina de tallar el capçal que viatja

图片 4.png


3) Màquina de tall automàtica de capçalera de viatge rotativa

图片 5.png


Hot Tags: fabricants de màquines de tall de boles, proveïdor de la Xina, proveïdor d'or, certificat pel CE

You Might Also Like